Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  8:41 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 09:17

Απίστευτες εντυπώσεις άφησε στο Ζάππειο Μέγαρο η ερμηνεία της «Angelina Alexon»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απίστευτες εντυπώσεις από την άφιξη και την ερμηνεία της Ελληνο-Αμερικανίδας τραγουδίστριας και στιχουργού Angelina Alexon, που τιμήθηκε ιδιαίτερα και βραβεύτηκε για την καλλιτεχνική της επιτυχία και πορεία όπως και για την ανθρωπιστική της δράση, στο Ζάππειο Μέγαρο στις 25 Σεπτεμβρίου στην 27η τελετή απονομής των θεσμοθετημένων βραβείων της «Θεάς Αρτέμιδος».

https://www.instagram.com/p/CxuWuMIKD4E/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Η επίτιμη Congresswoman Carolyn Maloney απ’το Κογκρέσο συνεχάρη την Angelina Alexon και σχολίασε με θαυμασμό την ερμηνεία του Αμερικανικού Εθνικού Ύμνου από την τραγουδοποιό. Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο οποίος ήταν κι ο πρώτος που τη χειροκρότησε, καθώς και η ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας και σκηνοθέτης, Μιμή Ντενίση, που εντυπωσιάστηκε από την φωνή της νεαρής γνωστής τραγουδίστριας και τη συνεχάρη προσωπικά.

Μετά τη βράβευσή της η Angelina Alexon ανέφερε με συγκίνηση την αγάπη της για την Ελλάδα και τη συμπαράστασή της προς τους πληγέντες του Θεσσαλικού κάμπου, και γειτονικών περιοχών, από τις τελευταίες καταστροφές.

Η πρόεδρος του ευρώ-αμερικανικού Συμβουλίου κα. Λούλα Λόϊ Αλαφογιάννη έστειλε και την παρακάτω επίσημη επιστολή.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος παρευρέθη στην εκδήλωση, της χάρισε δύο υπέροχες τουαλέτες για τις red carpet εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.

Η Angelina Alexon μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο της single “Bada Boom” https://youtu.be/SnC0kW74QHc που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και στην Ελλάδα μετά την αναχώρησή της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις σελίδες:

https://Facebook.com/Angelina.Alexon

https://Instagram.com/Angelina_alexon

https://Twitter.com/Angelina_alexon

https://YouTube.com/user/angelinalexon

https://AngelinaAlexon.com

Διαβάστηκε 327 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.