Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  2:25 πμ
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 20:37

Ευγενική υπενθύμιση στους υποψηφίους των Αυτοδιοικητικών Εκλογών για την μέριμνα και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Παγκόσμια Ημέρα ζώων εορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου. Έτσι με αφορμή αυτό αλλά και την προεκλογική περίοδο θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών ότι εκτός τον άλλων πρέπει να λάβουν μέριμνα και για την ευζωία των αδέσποτων ζώων. Έτσι για να μπούμε στο κλίμα, ξαναφέρνουμε στο νού μας το τραγούδι "Free" Dog ("Ελεύθερο" Σκυλί) του Βασίλη Κολοβού, που δημιουργήθηκε με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των ζώων.

Η αναγνώριση των δικαιωμάτων τους, η διασφάλιση της ευζωίας τους και η εξάλειψη της κακοποίησής τους, δείχνουν το επίπεδο της ανθρωπιάς και του πολιτισμού μας.

"Μπαίνοντας" στη θέση ενός σκύλου, μας περιγράφονται τα συναισθήματα και οι σκέψεις του αδέσποτου, που κάνει έκκληση για συμπαράσταση και βοήθεια απ' τους ανθρώπους, τους μόνους που μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματά του.

Δείτε το υπέροχο βιντεοκλίπ που πρωταγωνιστεί ο δημιουργός του τραγουδιού Βασίλης Κολοβός με τους τετράποδους φίλους μας και σκηνοθέτησε με ευαισθησία ο Γιώργος Λουριδάς.

Μουσική – Στίχοι - Ερμηνεία: Βασίλης Κολοβός
Ενορχήστρωση – Mastering: Νίκος Καλαμπαλίκης
Κινηματογράφηση – Μοντάζ: Λουριδάς Γιώργος
Ευχαριστούμε τους: Κωνσταντίνο Σαμψών, Παναγιώτη Κωστόπουλο

 

Διαβάστηκε 517 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 23:08
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.