Τρίτη, 7η Μαίου 2024  7:42 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 12:13

Οι Forgotten Κυκλοφορούν Το Νέο EP "Whispers Of Existence"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Οι Forgotten είναι ένα νέο black metal συγκρότημα που ήρθε για να σας κάνει να εξερευνήσετε τα βάθη της νύχτας μέσα από τη μουσική τους! 

Το πρώτο τους δισκογραφικό βήμα είναι γεγονός με την ανακοίνωση του EP "Whispers Of Existence". Το "Whispers Of Existence" αποτελεί το εναρκτήριο έργο τωβ Forgotten..., μιας black metal οντότητας προορισμένη να βυθίσει τους ακροατές στα βάθη του υπαρξιακού στοχασμού. Αυτό το EP είναι μία στοιχειωμένημαρτυρία της αδιάκοπης αναζήτησης του ατμοσφαιρικού σκοταδιού από το συγκρότημα, προσφέροντας μια ματιά μέσα στα αινιγματικά βασίλεια της ανθρώπινης ψυχής.

Με κάθε κομμάτι, το "Whispers Of Existence" υφαίνει μια ταπετσαρία από μελαγχολικές μελωδίες, περίπλοκη δουλειά στην κιθάρα, βροντερούς ρυθμούς και αγωνιώδη φωνητικά. Από τους αιθέριους ψίθυρους μέχρι τα καθαρτικά κρεσέντο, κάθε στιγμή αντηχεί με μια αίσθηση ενδοσκόπησης και απελπισίας, σαγηνεύοντας τους ακροατές σε μια απόκοσμη αγκαλιά.
Αυτή η πρώτη κυκλοφορία περικλείει την εξερεύνηση του συγκροτήματος για την εύθραυστη φύση της ύπαρξης, εμβαθύνοντας σε θέματα απομόνωσης, ενδοσκόπησης και της εγγενούς πάλης της ανθρώπινης κατάστασης. Μέσα από την πυκνή ατμόσφαιρα και τον ενδοσκοπικό λυρισμό του, το "Whispers Of Existence" χρησιμεύει ως δοχείο για κάθαρση και αυτοστοχασμό, προσκαλώντας τους ακροατές να αναμετρηθούν με τα βάθη της δικής τους ύπαρξης.
Προετοιμαστείτε να τυλιχτείτε σε ένα ηχητικό ταξίδι που ξεπερνά τα εγκόσμια και αποκαλύπτει τα μυστήρια μέσα σας. Το "Whispers Of Existence" είναι μια απόδειξη της αφοσίωσης των Forgotten... στο ατμοσφαιρικό black metal, δημιουργώντας μια σύνδεση μεταξύ του σκότους και της ουσίας της ύπαρξης, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στον ίδιο τον ιστό της ύπαρξης.
Ανοίξτε την ψυχή σας στους στοιχειωμένους ψίθυρους και ξεκινήστε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι στα βάθη των ξεχασμένων βασιλείων, καθώς το Forgotten... ξετυλίγει τους αινιγματικούς ψίθυρους που αντηχούν σε όλη την ύπαρξη σε αυτό το μαγευτικό ντεμπούτο EP.
Πρόσφατα, οι Forgotten υπέγραψαν με τη βρετανική Extreme Metal εταιρεία UKEM Records. Παρακάτω είναι η δήλωση της εταιρείας:

"Η UKEM Records είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι προσθέσαμε ελληνικό Black Metal συγκρότημα «Forgotten» στο ρόστερ της εταιρείας!
Θα κυκλοφορήσουμε το ντεμπούτο e.p. της μπάντας το 'Whispers of Existence' στα τέλη του 2023 σε cd. Μια έκδοση σε μορφή κασέτας έχει προγραμματιστεί και θα κυκλοφορήσει από μια εταιρεία στο εξωτερικό, λεπτομέρειες της οποίας θα ακολουθήσουν για όλους αυτούς τους λάτρεις της κασέτας!"
Μπορείτε να αγοράσετε την ψηφιακή μορφή του EP "Whispers Οf Existence" εδώ:

Για αυτό το EP το line – up αποτελούνταν από πολλά session μέλη, διαφορετικά από το τρέχον

line up της μπάντας
Μίξη, Mastering: Semiazaz (Ex-Azzaya, Seed Of Cain, Ave Sanguine)
Στίχοι, Τραγούδι, Κιθάρες: Γεώργιος Χατζηιωαννίδης (Ερημίτης του Βουνού, Ξεχασμένοι…, Πρώην Ατζάγια, Πρώην
Vintermørke)
Κιθάρες, Διασκευές Κιθάρας: Κώστας Β. (Apocalyptic Leaders, Thymata)
Μπάσο: Retrofornicator (Ex-Azzaya, Ex- Malade)
Για το κομμάτι 5 οι στίχοι γράφτηκαν από τον A.T

Για το κομμάτι 6 Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν από τον Retrofornicator

Διαβάστηκε 696 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία