Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  4:18 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 10:04

Στο Αγρίνιο η Ζέτα Μακρυπούλια για τα εγκαίνια ιταλικού εστιατορίου του θείου της (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Χαμόγελα μοίρασε η πολύ γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια που βρέθηκε στο Αγρίνιο για να υποστηρίξει το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του θείου της Μιχάλη Μακρυπούλια.

Πρόκειται για το νέο ιταλικό εστιατόριο «Vinarium Ristorante» που εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής (29.9.23) και βρίσκεται επί της οδού Ξενοπούλου, απέναντι από τη δημοτική χαρά του Πάρκου Αγρινίου, στο χώρο όπου στο παρελθόν στεγαζόταν η ιστορική ταβέρνα «Ζαμπάκιας».

Με πολύχρωμο άνετο outfit, πιασμένα τα μαλλιά της και διακριτικό μακιγιάζ που αναδείκνυε τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της η Ζέτα Μακρυπούλια που κατάγεται από την Ποταμούλα Αγρινίου «μαγνήτισε» τα βλέμματα!

Ευπροσήγορη και χαμογελαστή φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και δεν έκρυψε την αγάπη της για τον τόπο τον οποίο επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία, όπως παραδέχθηκε στους συνομιλητές της.

Κάθε λόγο να καμαρώνει είχε και Μιχάλης Μακρυπούλιας τόσο για το νέο του επιχειρηματικό βήμα όσο και για την παρουσία της αγαπημένης του ανιψιάς στη βραδιά των εγκαινίων.

Σημειώνεται ότι το «Vinarium Ristorante» υπόσχεται αυθεντικές ιταλικές γεύσεις με άρωμα Νάπολης με τον σεφ Giorgio Russo να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

sinidisi.gr
Διαβάστηκε 688 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.