Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  6:53 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 09:56

Οι Θεσσαλονικείς Among Death’s Shadow παίζουν αυθεντικό melodic death metal

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Among Death’s Shadow είναι μια melodic death metal μπάντα που συστήθηκε στο κοινό της με το debut EP “Darkness of my dreams” το καλοκαίρι του 2022. Έπειτα από ένα διάστημα προσαρμογής και ανακατατάξεων στη σύνθεση της μπάντας, άρπαξαν την ευκαιρία το Γενάρη του 2023 και πραγματοποίησαν το debut live show τους,  πλαισιώνοντας δύο έμπειρα ονόματα της σκηνής, τους Chronomancy και τους Silent Winter (που μάλιστα συμμετείχαν το καλοκαίρι στη συναυλία των Helloween στη Αθήνα!). Με βασικό πυρήνα το δρόμο που χάραξαν οι θρυλικοί Children of Bodom και γενικότερες επιρροές από τη Σκανδιναβική metal σκηνή των 90s και 00s, παρουσιάζουν ένα αυθεντικό αποτέλεσμα που αποτελεί παράδειγμα σεβασμού απέναντι στο melodic death κύμα εκπροσωπούν. Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η παικτική ικανότητα του Στέφανου, ο οποίος συνδυάζοντας αρτιότατα τις υψηλής δυσκολίας lead κιθάρες με τα brutal φωνητικά εντυπωσιάζει και τους πιο δύσπιστους οπαδούς της σκηνής. Αυτό μαρτυράται φυσικά και από το footage  της live εκτέλεσης του κομματιού “Stare into the abyss” που υπάρχει στο κανάλι της μπάντας στο YouTube. Έχοντας ήδη ηχογραφημένα τα επερχόμενα singles τους, πέρα από την κυκλοφορία τους, η μπάντα οργανώνει ένα κύκλο συναυλιών για την παρουσίαση της μουσικής τους εντός και εκτός των συνόρων της χώρας.

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=27iBl7cEjWY&pp=ygUUYW1vbmcgZGVhdGgncyBzaGFkb3c%3D

Facebook: https://www.facebook.com/amongdeathshadowband

Instagram: https://www.instagram.com/amongdeathsshadow

Spotify: https://open.spotify.com/album/70BR7hMRMMV2nZ0Z3xqWit?si=siKPHrxWQO2gvGCQ550q0Q

Live performance footage of "Stare into the abyss" from Among Death's Shadow's live in Thessaloniki – Greece: https://www.youtube.com/watch?v=xrPDpJyRiK0&ab_channel=AmongDeath%27sShadow

Διαβάστηκε 199 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.