Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  12:22 πμ
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 19:09

Τιμητική διάκριση του καθηγητή και επίτιμου προέδρου της ΕΨΥΠΕΑ Σωτήρη Κωτσόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30, στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Κοινωνικών Φορέων που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Πατρέων και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, η Ομοσπονδία βράβευσε τον καθηγητή και ιδρυτή της ΕΨΥΠΕΑ (Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας) κ. Σωτήρη Ι. Κωτσόπουλο, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς κοινωνικής προσφοράς του.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΕΨΥΠΕΑ κ. Παναγιώτης Ζαβιτσανάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ανάγνωσε ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους του κ. Κωτσόπουλου.

Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων για την πρωτοβουλία να βραβεύσει τον καθηγητή Σωτήρη Ι. Κωτσόπουλο, ο οποίος με την ίδρυση και την εικοσαετή λειτουργία του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της ΕΨΥΠΕΑ, έχει συμβάλει ουσιαστικά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος και στις οικογένειες τους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 343 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.