Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:22 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 18:10

Σασμός: Νέα πρόσωπα έρχονται σαν σκιά και ο έρωτας εναλλάσσεται με το μίσος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς «Σασμός», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Τι θα δούμε στα επισόδια που θα προβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια στο χωριό της Άνω Ποριάς, με τους ήρωες να βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής τους. Αποφασισμένοι να πάνε κόντρα σ’ αυτή την μοίρα και να ξεπεράσουν τα εμπόδια, η ελπίδα για σασμό υφαίνεται όλο και περισσότερο στις ψυχές τους.

Οι ισορροπίες, όμως, ανατρέπονται διαρκώς. Νέα πρόσωπα έρχονται σαν σκιά, πρόθυμα να συμμαχήσουν για να εμποδίσουν την συμφιλίωση, ενώ οι Ερινύες για ένα έγκλημα που δεν τιμωρήθηκε ποτέ, ξυπνούν το χειρότερο πρόσωπο της βεντέτας με ανεξέλεγκτες συνέπειες και απώλειες.

Ο έρωτας εναλλάσσεται με το μίσος, το φως με το σκοτάδι και τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που ζωντανεύουν. Οι καταστάσεις μεταστρέφουν τις προσωπικότητες των ηρώων.

Τη στιγμή, δε, που απειλούνται δικά τους πρόσωπα, αναγκάζονται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πάρουν αποφάσεις δύσκολες. Μερικές από αυτές χωρίς επιστροφή…

Σασμός: Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 01 – Πρεμιέρα

Ο Μαθιός και η Βασιλική οδηγούνται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, γεγονός που θα τον φέρει σε σύγκρουση, όχι μόνο με την Καλλιόπη, αλλά και με τον καλύτερό του φίλο, με μια κουβέντα, από την οποία φαίνεται ότι δεν υπάρχει γυρισμός.

Αέρας ανησυχίας πλανιέται πάνω από το χωριό, την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη, παραμένουν άκαρπες. Ο Παύλος καταρρέει, ενώ η ανησυχία για το άνοιγμα και πάλι της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνεται.

Μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα. Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του. Μετά την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στο χωριό.

Σασμός: Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 02

Η Στέλλα επιστρέφει ζητώντας απαντήσεις για τον Ευθύμη, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του τι πραγματικά συνέβη στο μαντρί. Η αποκάλυψη της Βασιλικής οδηγεί τον Νικηφόρο στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ζωής του, ενώ ο Μαθιός βλέπει μέσα σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος το όνειρό του να βγαίνει αληθινό.

Η Καλλιόπη από την άλλη ανακαλύπτει τις προθέσεις του Αστέρη και της Αργυρώς, καθώς εκείνη τρέμει την επόμενη ημέρα από τον ματαιωμένο της γάμο. Ο σασμός που ετοιμάζει ο Παύλος πέφτει στον γκρεμό, καθώς στο χωριό έρχεται ο άνθρωπος που θα αλλάξει τα πάντα!

Σασμός: Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 03

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να σηκώσει το βάρος της προδοσίας που περνά, όσο ο φίλος του Μανόλης βρίσκεται κι εκείνος σε αδιέξοδο με την Τζένη. Τη στιγμή που ο Αστέρης μοιράζεται τη χαρά του που είναι θείος, η Αργυρώ ανησυχεί για τις προθέσεις του δικού της θείου, Αντρέα Βρουλάκη.

Ο Αντώνης βρίσκεται σε καλό δρόμο για τον πυροβολισμό στο μαντρί, ενώ ο Δημήτρης στριμώχνει ανοιχτά τον Μαθιό, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος μέσα στη νύχτα δέχεται μια επίσκεψη και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που θα ανατρέψει τις ισορροπίες της.

Σασμός: Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 04

Ο Αντρέας εξαγριώνεται, όταν μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς. Οργισμένος, θα πάει στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δε θα περιμένει την αντίδρασή τους. Ο Νικηφόρος καταφεύγει στο Μανόλη, σε μια προσπάθεια να πιαστεί από κάπου.

Ο Μαθιός ζητά να τον δει, εκείνος ωστόσο αρνείται πεισματικά. Μία απρόσμενη πρόταση θα εκπλήξει την Αιμιλία, και μία επίσκεψη στη φυλακή θα φέρει τον Βαγγέλη ενώπιον κρίσιμων διλημμάτων.

Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους. Ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με το Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν έπρεπε, και οι συνέπειες θα είναι δραματικές.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 333 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.