Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  2:19 μμ
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 23:15

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-5 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σούρερ: «Δεν το περιμέναμε αυτό, το μόνο φάρμακο είναι η δουλειά»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό ανέφερε πως η ομάδα του έδειξε περισσότερο σεβασμό στον αντίπαλο από ό,τι θα έπρεπε.

Μετά την ήττα με 0-5 από τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γκάμπριελ Σούρερ είπε στην Cosmote TV:

«Σίγουρα δεν το περιμέναμε αυτό. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά δεν περίμενα να χάσουμε με τόσα γκολ. Τα πρώτα 15-20 λεπτά, ήμασταν καλοί. Μας έβαλαν το γκολ και δεν αντιδράσαμε καλά. Μάλλον είχαμε παραπάνω σεβασμό στον Παναθηναϊκό από ό,τι έπρεπε».

Επίσης, ο Αργεντινός τεχνικός πρόσθεσε: «Το μόνο φάρμακο που ξέρω είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά και να δουλέψουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι».

Γιοβάνοβιτς: «Βγάλαμε συνδυασμούς, φάσεις και διάθεση»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την άνετη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού μετά το διάστημα της διακοπής των δύο εβδομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV μετά το 0-5 του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού:

Για τη νίκη με το ευρύ 0-5: «Ήταν ερωτηματικό πως θα αντιδρούσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολα στην έδρα του Παναιτωλικού. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σε σχέση και με τη διακοπή των δύο εβδομάδων. Βγάλαμε συνδυασμούς, φάσεις και διάθεση και δίκαια κερδίσαμε».

Για τον Αϊτόρ που σκόραρε και έχει επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό: «Η επιστροφή του στη δράση είναι πολύ σημαντική. Τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο είχε δώσει πολλά. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, υπάρχουν πολλά ματς, και ο ίδιος προσπαθεί πολύ στις προπονήσεις για να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχει τεράστιο εγωισμό και με τη βοήθεια και των άλλων παικτών θα βρεθεί στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν πριν τον τραυματισμό».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 371 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News