Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  11:04 μμ
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 19:12

Metal Union Agrinio Festival: «Αυτή ήταν μόνο η αρχή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διήμερο μουσικό φεστιβάλ με την επωνυμία «Metal Union Agrinio Festival» έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο.

Μεγάλα ονόματα της metal σκηνής βρέθηκαν στο Αγρίνιο και η συμμετοχή του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Οι διοργανωτές «Metal Union» εκφράζουν ευχαριστίες σε δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί στην προσπάθεια καθώς και τον δήμο Αμφιλοχίας για την παραχώρηση της σκηνής του Δήμου για τις ανάγκες του Φεστιβάλ.

«Για όλους εμάς, τα μέλη και τους εθελοντές της Λέσχης «Metal Union», η διοργάνωση μιας τέτοιας εμβέλειας διοργάνωσης υπήρξε ένα στοίχημα και μια τεράστια πρόκληση. Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία της προσπάθειας μας, υπήρξε η μόνη ανταμοιβή μας», σημειώνουν και τονίζουν πως το φεστιβάλ «ήταν μόνο η αρχή».

Αναλυτικά:

Το σαββατοκύριακο 2-3 Σεπτεμβρίου η Λέσχη Φίλων Hard Rock & Heavy Metal «Metal Union» διοργάνωσε στον προαύλιο χώρο των Παπαστράτειων Εκπαιδευτηρίων διήμερο μουσικό φεστιβάλ με την επωνυμία «Metal Union Agrinio Festival». Με το παρόν δελτίο τύπου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες βοήθησαν για να ολοκληρωθεί με τεράστια επιτυχία η προσπάθεια μας.

Ξεκινώντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί στην προσπάθεια μας. Ειδικότερα σε ο,τι αφορά τον Δήμο Αγρινίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αντιδήμαρχο πολιτισμού και πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α. Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή και την υποστήριξε με όλες της τις δυνάμεις. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κιτσοπάνο, ο οποίος πέραν της σταθερής του υποστήριξης σε όλες τις δράσεις της Λέσχης, ήταν μαζί μας και έτοιμος να βοηθήσει σε κάθε ζήτημα που ανέκυπτε.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γενικότερα τον Δήμο Αμφιλοχίας και ειδικότερα την αντιδήμαρχο πολιτιστικών Λαμπρινή Χαρδαλιά, για την παραχώρηση της σκηνής του Δήμου για τις ανάγκες του Φεστιβάλ.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του Φεστιβάλ, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Χωρίς εσάς, δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο. Ειδικότερη αναφορά, έχουμε χρέος να κάνουμε στους Sante Σπιτικό, Favela ethnic food και ΜΟΝ ΑΜΙ, των οποίων οι συνεισφορές ήταν εξαιρετικά σημαντικές για την διοργάνωση.

Στην συνέχεια, οφείλουμε να αναφερθούμε στην άψογη παραγωγή της S Audio & lighting η οποία έδωσε σάρκα και οστά σε αυτό που είχαμε ονειρευτεί. Δεν χωράνε σε λίγες γραμμές τα όσα υπέροχα εισπράξαμε από το κοινό αλλά και τα συγκροτήματα για την ποιότητα του ήχου, του φωτισμού και όλων των μικρών αλλά εξαιρετικά σημαντικών λεπτομερειών που κάνουν την διαφορά. Ένας προς ένας, ο Αποστόλης Σπυριλιώτης, ο Χρήστος Σύρρος, ο Νίκος Μπαρλίκας, ο Γιάννης Καλαμπαλίκης, ο Βαγγέλης Γιαννακάκης και ο αγαπημένος μας φίλος και πάντα δίπλα μας από την αρχή, Νίκος Καλαμπαλίκης, δούλεψαν ασταμάτητα για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, θέτοντας τον πήχη στο τι σημαίνει η λέξη επαγγελματισμός.

Επιπλέον, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα συγκροτήματα που φιλοξενήσαμε, τοπικά, ελληνικά και διεθνή, τα οποία έδωσαν μια παράσταση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες διοργανώσεις σε Αθήνα αλλά και Ευρώπη.

Οι Firewind, Planet of Zeus, NERVOSA OFFICIAL, FULL HOUSE B.C., Northwind, Hypnotic Nausea, Bad Habits, MEDEN AGAN, 40 Gigs In Space και Ultimus Ignota, δώσανε την ψυχή τους σε αυτή την προσπάθεια.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό που μας τίμησε. Εκατοντάδες άνθρωποι από το Αγρίνιο, πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και κάποιοι επισκέπτες από το εξωτερικό, έδωσαν το παρόν σε αυτό το εγχείρημα. Το σημαντικότερο από όλα όμως για εμάς, ήταν η παρουσία των νέων ανθρώπων, η οποία ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, η οποίοι προσέφεραν κάλυψη και για τις δύο μέρες της διοργάνωσης. Η ασφάλεια των θεατών δεν θα μπορούσε να είναι σε καλύτερα χέρια από τους ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε τόσο τον άνθρωπο που θυσιάζουν τον προσωπικό τους χρόνο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπου και όποτε τους ζητηθεί.

Για όλους εμάς, τα μέλη και τους εθελοντές της Λέσχης «Metal Union», η διοργάνωση μιας τέτοιας εμβέλειας διοργάνωσης υπήρξε ένα στοίχημα και μια τεράστια πρόκληση. Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία της προσπάθειας μας, υπήρξε η μόνη ανταμοιβή μας.

Θέλουμε λοιπόν να πούμε για μια ακόμη φορά προς όλους όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ.

Και κάτι ακόμη: Αυτή ήταν μόνο η αρχή…

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 357 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News