Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  1:19 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 12:18

Η Νάντια Δούκα επιστρέφει με ένα άκρως ανατρεπτικό κομμάτι, μετά από σχεδόν 4 χρόνια απουσίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Νάντια Δούκα μετά από 4 χρόνια απουσίας «σπάει» τη σιωπή της καθώς ετοίμασε το νέο της single με τίτλο «Αδύνατο (Λυπάμαι Bro)».

Η εκρηκτική Νάντια μας παρουσιάζει μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Real Music το νέο της κομμάτι το οποίο παρουσιάζεται και σε όλες τις πλατφόρμες μουσικής. Η μουσική είναι του Δημήτρη Ακριτίδη και σε συνδυασμό με τον αιχμηρό στίχο που υπογράφει η Γιαννουσά Κωνσταντίνα δίνει ένα άλλο αέρα στο μουσικό στερέωμα. Το ανατρεπτικό κόνσεπτ του official video clip είναι σε σκηνοθεσία Νίκου Βλάχου και η οπτικοποίηση αυτή μας αφήνει με ένα διασκεδαστικό δυναμικό χαρακτήρα μιας γυναίκας.

Να προσθέσουμε ότι η εκρηκτική τραγουδίστρια ζει στην Μύκονο τα τελευταία τρία χρόνια όπου δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά.

Ακούστε το εδώ:

 

Διαβάστηκε 292 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία