Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 22:52

Η Αγρινιώτισσα Χρυσούλα Τασολάμπρου με την χορωδία της στη Ρουμανία για το 19ο Φεστιβάλ “Gheorghe Cucu” (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τιμητική πρόσκληση η γνωστή Αγρινιώτισσα Χρυσούλα Τασολάμπρου βρέθηκε στη Ρουμανία στην πόλη Vaslui με τη χορωδία της και τους συνεργάτες μουσικούς της για το 19ο Φεστιβάλ “Gheorghe Cucu”.

Σε μια άρτια διοργάνωση της Νομαρχίας Vaslui (Consiliul Județean Vaslui), του Δήμου Vaslui (Primaria Municipiului Vaslui), του Κέντρου Πολιτισμού (Centrul Cultural Județean Vaslui) και της Επισκοπής Huşilor (Episcopia Hușilor).

“Είμαστε η μόνη χορωδία από την Ελλάδα που έλαβε μέρος. Ψάλλαμε Βυζαντινή Μουσική και τραγουδήσαμε παραδοσιακά τραγούδια σε δύο εμφανίσεις μας (ένα κονσέρτο και ένα Gala). Στη διοργάνωση παραβρέθηκε ο Νομάρχης Dumitru Buzatu, οι Αντιδήμαρχοι Lucian Braniste ο Επίσκοπος κ.κ. Ιγνάτιος και ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Luci Onciu. Θερμές ευχαριστίες στην εθελόντρια Ana Maria Gavril για την πολύτιμη βοήθεια καθ’ όλη την παραμονή μας” τόνισε σε ανάρτησή της η κα. Τασολάμπρου.

Οι επαγγελματικές φωτογραφίες από τον Radu Napcori

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 407 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News