Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:10 μμ
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 13:30

Παναιτωλικός: Προ των πυλών ο αριστερός μπακ, ακολουθεί η ενίσχυση στα χαφ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον Παναιτωλικό σε όλα τα επίπεδα. Παίκτες και τεχνικό τιμ ξεκίνησαν χθες την σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι, ενώ παράλληλα, προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Οι δυο εκ των τριών «κλεισμένων» -διά στόματος Μπελεβώνη- ποδοσφαιριστών (Ντίαζ, Ντουάρτε) έχουν ήδη ενσωματωθεί στον Τίτορμο. Αναμένεται ο τρίτος, δηλαδή ο αριστερός οπισθοφύλακας που, όπως είχε αποκαλυφθεί, κατάγεται από την Αργεντινή.

Η αναμονή δεν πρόκειται να είναι μακρά, καθώς τα επόμενα 24ωρα ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να βρεθεί στην Ελλάδα και να ανακοινωθεί από τον Τίτορμο.

Από εκεί και πέρα, προκρίνεται η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Ο Χόρχε Ντίας και ο Δημήτρης Κολοβός ήταν οι βασικοί χαφ την περασμένη σεζόν. Με μεγάλα συμβόλαια, μάλιστα.

Τα κενά τους οπωσδήποτε θα καλυφθούν, με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να αναζητούν ποιοτικές προσθήκες. Ήδη, εξετάζονται και προσεγγίζονται αξιόλογες πλην δύσκολες περιπτώσεις από το λεγόμενο… πάνω ράφι του μεταγραφικού παζαριού. Αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις, λοιπόν, και όσον αφορά το νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 517 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News