Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:32 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 20:32

«Εν Αγρινίω…» – Συνάντηση επτά Αγρινιωτών εικαστικών στη Δημοτική Πινακοθήκη (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου στο πλαίσιο των εκθεσιακών της δραστηριοτήτων για τα 10 χρόνια λειτουργίας, εγκαινίασε σήμερα, νωρίτερα το απόγευμα την έκθεση «Εν Αγρινίω…».

Η έκθεση αποτελεί μια σημαντική συνάντηση επτά Αγρινιωτών δημιουργών οι οποίοι, παρά τη διαφορετική τους γραφή, επιτυγχάνουν έναν ενδιαφέροντα εικαστικό διάλογο.

Τα αντιπροσωπευτικά έργα που φιλοξενεί η πινακοθήκη του Δήμου είναι του Θεόφιλου Κατσιπάνου, του Δημήτρη Κουτσιαύτη, της Μαρίνας Κουτσοσπύρου, του Δημήτρη Κρέτση, του Βασίλη Παπασάικα, του Δημήτρη Παπατρέχα και της Νάντιας Σκορδοπούλου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την 31η Αυγούστου, ενώ οι ώρες επισκέψεων έχουν ως εξής:

Τρίτη-Σάββατο 10:00-13:30 & 18:00-21:00, Κυριακή 11:00-14:00, Δευτέρα και αργίες κλειστά.

Είσοδος ελεύθερη

Για ομαδικές επισκέψεις κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη επικοινωνία για την ημερομηνία και την ώρα επίσκεψης.

Πληροφορίες: τηλ.: 2641 3 60419, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.dipinag.gr

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 223 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News