Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  4:14 μμ
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 00:58

Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας: Με επιτυχία οι εξετάσεις στο Ταεκβοντό (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διεξήχθησαν το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023, με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών του «Τίτορμου» Αιτωλοακαρνανίας υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου, καθηγητή φυσικής αγωγής Χρήστου Γιαννιώτη και με εξεταστές τους Θεόδωρο Κουτσογιάννη και Μιχάλη Κοτσόπουλο αναγνωρισμένους δασκάλους του Ταεκβοντό.

Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου, σε έναν υπέροχο χώρο οι μικροί και οι μεγάλοι αθλητές, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή έως το τέλος και απέσπασαν συχνά τα χειροκροτήματα των δασκάλων, των γονέων και των φίλων του αθλήματος που παραβρέθηκαν σε αυτή την πολύ όμορφη διοργάνωση.

Οι εξετάσεις έκλεισαν με την απονομή των διπλωμάτων ΝΤΑΝ του Ιανουαρίου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας στους υπεύθυνους του Δήμου Αγρινίου και του ΔΑΚ για την παραχώρηση του πολύ όμορφου χώρου», αναφέρει ο Σύλλογος.

Δείτε εικόνες:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 321 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News