Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  4:08 μμ
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 10:56

ΔΑΚ Αγρινίου: Ρεκόρ συμμετοχών στο τουρνουά μπάσκετ 3X3 (εικόνες & video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τουρνουά, στο οποίο φέτος οι συμμετοχές «έσπασαν» κάθε ρεκόρ και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, διεξάγεται λόγω καιρού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου και όχι στην πλατεία Δημοκρατίας που ήταν προγραμματισμένο να γίνει – Πάνω απο 500 άτομα υπολογίζεται να συμμετάσχουν και περίπου 120 ομάδες.

Ο «τρελός» καιρός και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για ένα τριήμερο με βροχή και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα «μετέφεραν» το τουρνουά μπάσκετ 3X3 από την πλατεία Δημοκρατίας, που είχε προγραμματιστεί να γίνει, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

Οι διοργανωτές και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού βρήκαν τη λύση αυτή, την διεξαγωγή του τουρνουά στο κλειστό του ΔΑΚ, για να αποφευχθεί κάθε απρόοπτο λόγω καιρού και για να μην αναγκαστούν να ακυρώσουν την διοργάνωση, η οποία φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ως προς τις συμμετοχές των ομάδων σε κάθε κατηγορία!

Ο προπονητής και Πρόεδρος της εταιρείας GNC 3on3 που διοργανώνει το τουρνουά, Μάκης Γιατράς

Η «συνταγή» της διοργάνωσης στο Αγρίνιο φαίνεται πως είναι πολύ πετυχημένη, διότι κάθε χρονιά οι συμμετέχοντες αυξάνονται! Φέτος ξεπέρασαν τις 120 ομάδες (περισσότεροι από 500 άτομα δηλαδή το διήμερο) και ο αριθμός αυτός αφορά παίχτες κάθε ηλικίας, από ομάδες γυναικών και ανδρών που συμμετάσχουν στην διοργάνωση – γιορτή, όπως την χαρακτήρισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης, όπως επίσης και ο προπονητής και Πρόεδρος της εταιρείας GNC 3on3 που διοργανώνει το τουρνουά Μάκης Γιατράς, ενώ πέρσι οι συμμετοχές ομάδων είχαν φτάσει τις 75.

Οι κατηγορίες της διοργάνωσης αφορούν άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια 10, 12, 14, 16 και 18 ετών, όπως επίσης και άλλα άτομα μέχρι 30 ετών, αλλά και άνω των 35 ετών, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το τουρνουά αυτό απευθύνεται γενικότερα στον καθένα που επιθυμεί να παίξει μπάσκετ με την παρέα του. Ο μόνος στόχος είναι η καλή διάθεση και ο κόσμος που θα συμμετάσχει να φύγει από το ΔΑΚ ικανοποιημένος.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι η τρίτη χρονιά που γίνεται η διοργάνωση αυτή και το ενθαρρυντικό είναι πως κάθε χρόνο καταγράφεται μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο!

Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη σε όλες τις κατηγορίες, σε σημείο που έχουν δημιουργηθεί λίστες αναμονής από μέρες νωρίτερα ώστε αν κάποια ομάδα δεν καταφέρει να συμμετάσχει, τότε κάποια άλλη ομάδα που είναι στη λίστα αναμονής να πάρει τη θέση της και να παίξει.

Η διοργάνωση αυτή είναι στο πλαίσιο των αγώνων FIBA 3×3, ενώ έχει τις προδιαγραφές που υπάρχουν διεθνώς. Από την έναρξη της διοργάνωσης έγινε διαχωρισμός των ομάδων σε ομίλους. Οι αγώνες σήμερα θα ολοκληρωθούν το βράδυ κατά τις 21.00 με 21.30 όπως εκτιμάται, θα ξεκινήσουν και πάλι αύριο το πρωί θα διαρκέσουν όλη την ημέρα και το τουρνουά θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 376 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 11:00
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News