Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  8:18 μμ
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 22:18

ΟΣΔΕ: τόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα comedy thriller κακής ποιότητας.

Τα φαντάσματα των πειρατών της ΕΑΕ έκαναν ρεσάλτο στην πλατφόρμα και βούλιαξαν στη γελοιότητα της παρακμής τους.

Δεν ξέρω τι όνειρο είδαν εκείνη τη νύχτα. Και καθόλου δεν με ενδιαφέρουν οι αυταπάτες τους. Εκείνο που έχει σημασία είναι πως για μια ακόμη φορά προσπάθησαν να κρυφτούν στην ομίχλη και να παίξουν ένα άθλιο παιχνίδι στον δικό τους κόσμο των ενοχών και των αραχνιασμένων παραμυθιών.

Φυσικά, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξεγελάσουν για λίγο τον εαυτό τους. Άντε και να παραμυθιάσουν τους εναπομείναντες στο σαπιοκάραβο, αυτούς που επέλεξαν σε θολά και άγνωστα νερά να πλεύσουν προς την αλαζονεία του αναντικατάστατου, για να βυθιστούν τελικά στα σκοτάδια της ανυποληψίας.

Ποιος, αλήθεια, σήμερα πιστεύει σε φαντάσματα, σε δράκους και μάγισσες κακές; Και ποιος φοβάται τον κακό τον λύκο;

Η αυτοκρατορία των σκιών έχει προ πολλού καταρρεύσει και οι κλειδοκράτορες των πυλών έχουν πλέον γεράσει. Σκουριασμένα κλειδιά κρατάνε στα χέρια τους για πύλες ανοιχτές στους ορίζοντες, που καμία ανάγκη δεν τους έχουν. Οι θησαυροί στα σεντούκια έγιναν σκελετοί για μάθημα ανατομίας. Δεν τρομάζει κανείς. Οι εποχές έχουν ήδη αλλάξει.

Οι αγρότες έμαθαν τι εστί βερίκοκο και μέτρησαν επακριβώς πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ξέρουν καλά τι είναι ο κάβουρας και τι είναι το ζουμί του. Έχουν την εμπειρία και κατανοούν πως στο τέλος θα θερίσουν αυτό που oι ίδιοι θα σπείρουν.

Αρκετά με τους προστάτες (ήτοι νταβατζήδες) που πολύ τους ηγάπησαν και έφτιαξαν για αυτούς το φέουδό τους.

♦Πάνε αυτά… Τελείωσαν.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με το ΟΣΔΕ; Τίποτα!

Η Αίτηση είναι μία και είναι στο gov.gr, ΔΩΡΕΑΝ.-

Διαβάστηκε 342 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία