Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  10:15 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 09:52

Παναιτωλικός: “Κλείνει” Βέγκα, ενδιαφέρον για Ματούτε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός φέρεται να «έκλεισε» τον 26χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό Αλέξι Βέγκα από την Ονδούρα που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη Βικτόρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ονδούρα, ο Παναιτωλικός που γνωρίζει την αγορά από την απόκτηση του Ντέιμπι Φλόρες το καλοκαίρι του 2021, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξι Βέγκα.

Ο 26χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Βικτόρια της Ονδούρα και τα ΜΜΕ της χώρας τον στέλνουν στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Βέγκα αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ και φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν, με 16 γκολ και 2 ασίστ σε 34 παιχνίδια.

Στην χώρα του αναφέρουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναιτωλικό, καθώς έγινε ραντεβού σε εστιατόριο στην Λα Κεΐμπα για να κλείσει το ντιλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα «καναρίνια» ενδιαφέρονται και για έναν ακόμη παίκτης της Βικτόρια, τον νεαρό Κάρλος Ματούτε και ίσως έρθει στην Ελλάδα για δοκιμή.

Ο 21χρονος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και μέτρησε φέτος 23 συμμετοχές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τον παίκτη φέρεται να ενδιαφέρθηκε και άλλη ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα ο Βόλος.

Δείτε video με τον Αλέξι Βέγκα σε δράση:

Πηγή: agriniara.gr

Διαβάστηκε 356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.