Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:06 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 00:35

Οι 21 “πρώτοι” υποψήφιοι σύμβουλοι με τον Σπύρο Διαμαντόπουλο για το δήμο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τους πρώτους 21 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, ενώ ετοιμάζονται γερές προσθήκες που θα δώσουν ώθηση στην έτσι και αλλιώς πολύ καλή ομάδα συνεργατών του έως τώρα.

Ο ίδιος κινείται μεθοδικά και σταθερά έχοντας πλάνο που σκοπό έχει να πείσει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά αφού ο νέος νόμος δίνει τη δυνατότητα για υπερβολική συμμετοχή ατόμων.

Ταυτόχρονα ο Σπύρος Διαμαντόπουλος έχει επιλέξει να «ομιλεί» με τους δημότες μέσω κοινοποίησης βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιγράφουν την πολιτική του σταδιοδρομία, αλλά και τους λόγους που πρέπει κάποιος να στηρίξει την ομάδα του.

Τέλος επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλούν για «ξεκαθάρισμα» του τοπίου αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές με τον ίδιο να ισχυρίζεται, οτι η ποσότητα του αριθμού των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του δικού του συνδυασμού θα αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο.

Να σημειωθεί οτι ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συγκροτείται από 19 κοινότητες και σύμφωνα με το νέο νόμο ένας συνδυασμός για να έχει δικαίωμα συμμετοχής χρειάζεται περίπου 70-80 άτομα ενώ μπορεί να φτάσει έως και 240 περίπου κάτι που φαντάζει αδύνατο για τους περισσότερους συνδυασμούς αναλογιζόμενοι το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη πολλές υποψηφιότητες..

Οι 21 “πρώτοι” υποψήφιοι

Γιώργος Μαζαράκης

Γιάννης Κουτσοθεόδωρος

Νεκταρία Αλετρά – Βασιλείου

Κατερινα Κοκοτού

Άλκης Καλύβας

Σωτήρης Φαράντος

Γεράσιμος Πρασσάς

Σοφία Καραμούζα

Μαρία Μακρυκώστα – Αλεξοπούλου

Γιώργος Συγγούνης

Βίκυ Κοτσάλου

Γιάννης Πασπαλιάρης

Γιώργος Ζήκος

Άρτεμις Υφαντή

Ευανθία Λεπενιώτη – Μπακάκη

Γεωργία ( Ζιζή ) Φούντα

Σοφία Σταματάτου

Χρήστος Βούρβαχης

Μαρία Παππά

Ευγενία Παπαευθυμίου – Φλώρου

Παναγιώτης Μπάκας

messolonghinews.gr 

Διαβάστηκε 350 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.