Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:48 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 00:32

ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου: Τα εγκαίνια της θεραπευτικής πισίνας (φωτογραφίες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023, στο κτίριο της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου τα εγκαίνια της λειτουργίας της θεραπευτικής πισίνας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου, του Προέδρου του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη & Ελισάβετ Κάππα» κ. Αναστάσιου Κάππα και της υπεύθυνης του κέντρου MyheArt Εργαστήριο Τέχνης κ. Χριστίνας Μπλαχούρα, οι οποίοι τιμήθηκαν για τη συμβολή τους στην αποπεράτωση της πισίνας.

Η ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου προσθέτει στη φαρέτρα των θεραπευτικών της προγραμμάτων τη Θεραπευτική Κολύμβηση, μια εναλλακτική μορφή θεραπείας, με κύριο «μέσο» το νερό, όντας ψυχαγωγικό και ευχάριστο «μέσο».

Η θεραπευτική κολύμβηση-υδροθεραπεία συνδυάζει την ισορροπία, με τον συντονισμό των κινήσεων, την κίνηση και τον έλεγχο της κίνησης, την ενδυνάμωση αλλά και την αισθητική απόλαυση και ψυχαγωγία του ίδιου του παιδιού.

Η έναρξη των προγραμμάτων της θεραπευτικής πισίνας της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου είναι ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, καθ’ ότι δεν υπάρχει κάτι ανάλογο και συνάμα συμβάλει ουσιαστικά και δυναμικά στην αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Δείτε βίντεο και εικόνες από την εκδήλωση:

Πηγή:agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 470 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.