Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:43 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 14:02

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό μέχρι τις 10 Αυγούστου λόγω ασφαλτικών εργασιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 7 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, και καθ’ όλο το 24ωρο:

  • Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα:

Αρχικά, για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 20,765οχλμ έως το 21,78οχλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Έπειτα, για τη δεύτερη φάση εργασιών, με την ολοκλήρωση της πρώτης, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (20,765οχλμ έως το 21,78οχλμ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

  • Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο:

Αρχικά, για την πρώτη φάση εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 22,19οχλμ έως το 21,17οχλμ , με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Έπειτα, για τη δεύτερη φάση εργασιών, με την ολοκλήρωση της πρώτης, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (22,19οχλμ έως το 21,17οχλμ), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σε όλες τις φάσεις εργασιών το μέγιστο επιτρεπτό πλάτος διέλευσης οχημάτων είναι 3,5μ αμφίπλευρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, για όσο διαρκούν οι εργασίες.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 261 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.