Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:40 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 22:45

Καλοκαίρι στο Αγρίνιο με τον θερινό κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγρίνιο: Τίποτα δε θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από την πρώτη ταινία στον θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς» – Αναβιώνει και το Κηποθέατρο στο Πάρκο

Ακόμη ένα καλοκαίρι ο Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος «Ελληνίς», σημείο συνάντησης των Αγρινιωτών, είναι πανέτοιμος για να μας ταξιδέψει στη μαγεία της έβδομης τέχνης, κάτω από το φως του φεγγαριού και την ευωδία του γιασεμιού.

Η παρουσίαση του Προγράμματος των Προβολών του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Ελληνίς» έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Ιουνίου 2023, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε, με αφορμή την έναρξη της Καλοκαιρινής Κινηματογραφικής περιόδου, από τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου και την Υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα.

Ταυτόχρονα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου, φέτος το Καλοκαίρι, θα λειτουργήσει το Κηποθέατρο στο Πάρκο Αγρινίου (το οποίο θα παραδοθεί με την εργολαβία για την ανακατασκευή του χώρου του κτιρίου αναψυχής) και το Ανοιχτό Θέατρο στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Δείτε βιντεο και εικόνες από την συνέντευξη τύπου:

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου

Για έναν από τους ωραιότερους θερινούς κινηματογράφους στην Ελλάδαέκανε λόγο ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου. «Είναι κάτι που μας το λένε από όλη την χώρα κι εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το Ελληνίς στο καλύτερο δυνατό επίπεδο», σημείωσε.

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου επισήμανε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθούν πολλές συναυλίες, και από τοπικά μουσικά σχήματα και ευχαρίστησε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου για τις εργασίες συντήρησης στον Θερινό Δημοτικό κινηματογράφος «Ελληνίς».

Η Υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα

Ακόμη ένα Καλοκαίρι το «Ελληνίς», σημείο συνάντησης των Αγρινιωτών, θα μας ταξιδέψει και θα μας προσφέρει αμέτρητες μαγικές κινηματογραφικές βραδιές, ανέφερε η Υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα.

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 826 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 23:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.