Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:25 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 18:18

Η Θεατρική Ομάδα της Γ.Ε.Α. παρουσιάζει το έργο «Μια φορά στις 15…» (Τετ 7 - Πεμ 8/6/2023 21:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που λειτουργεί στα πλαίσια του Τμήματος Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ολοκληρώνοντας τη χρονιά, παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Μια φορά στις 15…».

Το έργο, κωμωδία καταστάσεων, είναι εμπνευσμένο από το θεατρικό έργο «Don’tLosethePlace» του Ντέρεκ Μπένφιλντ και παρουσιάζεται σε μετάφραση, διασκευή, μουσική επένδυση και σκηνοθεσία  της Γιούλης Μαρούση, σκηνικά της ομάδας, κοστούμια της Δήμητρας Παπαλέξη, μακιγιάζ της Μαρίας Ταρκαζίκη, φωτισμούς του Πάνου Αυγέρη και φωτογραφία της Νίκης Μπερερή.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Ειρήνη Κουθούρη, Βασίλης Παπακαμμένος, Ιωάννα Νικολάου, Γιώργος Ρόμπολας, Βασίλης Καραγεώργος.

Οι παραστάσεις θα δοθούν την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, στις 21.30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Διαβάστηκε 295 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 09:57
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.