Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:59 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 12:29

Ευχές για τις πανελλαδικές εξετάσεις απο τον Φώτη Σκληρό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Με αφορμή  την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να  ευχηθώ  καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και σε σε όλους τους μαθητές, που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στη ζωή τους χωρίς όμως να είναι ο τελικός προορισμός. Θα έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν πολλές φορές στη ζωή τους. Θα έχουν την τύχη  να ζήσουν στην πιο  ενδιαφέρουσα  και προκλητική περίοδο της ανθρωπότητας. Θα ζήσουν σε έναν κόσμο που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς. Η γνώση,  η ικανότητα προσαρμογής και η ικανότητα να συνεχίζουν να μαθαίνουν διά βίου και να επινοούν  εκ νέου τον εαυτό τους ξανά και ξανά θα είναι σίγουρα τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον τους.

Εύχομαι επίσης καλή δύναμη  σε όλους τους  εκπαιδευτικούς και τους γονείς, που συμμετέχουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο και παραμένουν  αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητριών και των  μαθητών.

Φώτης Σκληρός
Μέλος του Μητρώου Στελεχών,
της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων,  του Τομέα Παιδείας,
του Τομέα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης της Ν.Δ. 

 

Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα