Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:29 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 13:46

Οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου γνώρισαν το νέο τους «σπίτι» (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την δυνατότητα να γνωρίσουν το νέο τους, υπό κατασκευή, «σπίτι» είχαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Οι εργασίες κατασκευής προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ο Δήμαρχος Αγρινίου ξενάγησε τους εκπαιδευτικούς στους σύγχρονους χώρους του σχολείου.

Σημειώνει το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου στα κοινωνικά δίκτυα:

«Σήμερα είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε το νέο μας, υπό κατασκευή, σπίτι!

Ο Δήμαρχος κ. Παπαναστασίου μας γνώρισε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κτιρίου αλλά και την συμβολή του στην “πράσινη μετάβαση”, την εξοικονόμηση πόρων για τον Δήμο μας αλλά και την πολύπλευρη αξιοποίηση του.

Τι σχολείο μας, θα είναι “σπίτι” ευάερο, ευήλιο, ενεργειακά αυτόνομο, “πράσινο”, που θα δίνει την δυνατότητα στα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε όμορφο περιβάλλον και στους εκπαιδευτικούς να δημιουργούμε σε σύγχρονες συνθήκες και δεδομένα.

Ακόμη μια φορά, Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγρίνιου και τα στελέχη του Δήμου μας για το όραμα τους για τον κόπο που καταβάλουν. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τους εργαζόμενους στην κατασκευή του, την ανάδοχο εταιρεία για την μεθοδικότητα τους».

Με το καλό για όλους και κυρίως για την πόλη μας!»

Δείτε φωτογραφίες από το drone του Βασίλη Κίσσα:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 350 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.