Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:20 μμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 23:32

Νέοι επέστρεψαν στην Αμφιλοχία και άλλαξαν ζωή κάνοντας αυτό που αγαπούν (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυο νέοι άνθρωποι από την Αμφιλοχία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, στο φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» που πραγματοποιείται στην Αμαλιάδα και παρουσίασαν με περηφάνεια στους επισκέπτες τα προϊόντα που παράγουν οι ίδιοι.

Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο protothema.gr και συνοδεύεται με περιεκτικά video για τους λόγους που τους ώθησαν να επιστρέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Ο Χρήστος Κόκκιος από τα Σαρδίνια Αμφιλοχίας τελείωσε ηλεκτρολόγος .Δούλεψε σε νησιά αλλά η καρδιά του είχε μείνει στο χωριό του. Επέστρεψε, παντρεύτηκε, απέκτησε δύο παιδιά και μαζί με την σύζυγό του παράγουν μέλι και κάνουν παραδοσιακές κεραλοιφές.

Η Χάρις Αρκουμάνη σπούδασε γεωπόνος και ζούσε στην Αθήνα. Επέστρεψε στην Αμφιλοχία, ένωσε τις δυνάμεις και τις γνώσεις της με την μητέρα της και κάνουν μαζί μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 657 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 23:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.