Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:18 μμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 20:20

Άρση Βαρών: Στην Εθνικής under 15 o Αγρινιώτης Γιώργος Παπαθανάσης, αθλητής του Ιωάννη Διώτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αγρίνιο έφερε άλλη μια επιτυχία αυτή τη φορά σε ένα άθλημα, που δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να ακούγεται στην πόλη και αναφερόμαστε στον αθλητή του Ιωάννη Διώτη, Γιώργο Παπαθανάση ο οποίος επιλέχθηκε στην Προκαταρκτική Εθνική Ομάδα της Άρσης Βαρών. 

Είναι μια επιτυχία η οποία προέρχεται, μέσα από την σωστή προγραμματισμένη προπόνηση του Ιωάννη Διώτη για την καλύτερη δυνατή απόδοση των αθλητών, οι οποίοι εξελίσσονται και προχωρούν βήμα βήμα τη φορά στις επιτυχίες. Έτσι και ο Αγρινιώτης αθλητής Γ. Παπαθανάσης υπό την καθοδήγηση του προπονητή του, δίνει χαρά στην πόλη μας με τη συμμετοχή του στην ομάδα της Εθνικής under 15 στην Άρση Βαρών.

Ο προπονητής και ιδιοκτήτης του Συλλόγου Άμιλλα Αγρινίου Ιωάννης Διώτης ανέφερε τα εξής:

“Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επιλογή του αθλητή μας Γιώργου Παπαθανάση, του συλλόγου Άμιλλα Αγρινίου, στην ομάδα της εθνικής under 15 στην Άρση Βαρών και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πρώτη του συμμετοχή και εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στην Μολδαβία τον Ιούλιο”.

Ο Γιώργος Παπαθανάσης συνεχίζει να παρακολουθείται στενά από το Διώτη Ιωάννη για ένα δυνατό αποτέλεσμα με υγεία πάνω απ’ όλα.

Παράλληλα ο Διώτης Ιωάννης  ευχαριστεί όσους στέκονται δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και μας βοηθάτε είτε στα λάθη μας είτε στις χαρές μας!!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 382 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.