Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:10 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 22:21

"Νεραϊδες του Δρόμου" είναι το όνομα της νέας μεγάλου μήκους ταινίας του Zephy Ross που γυρίστηκε στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το poster της μεγάλου μήκους ταινία του Zephy Ross αποκαλύπτεται για πρώτη φορά. Στο εξώφυλλο η ηθοποιός Σταυρίνα Βασιλοπούλου που παίζει έναν δυνατό δεύτερο ρόλο. Πρωταγωνιστούν η Μαριάμ Μουχάνη, Στάλω Νικολάου και Γεωργία Καποπούλου.

Περίληψη

Αφήνει τα πάντα ξαφνικά για να βρει την γιαγιά της και έχει δύο επιλογές: είτε να συναντήσει την μητέρα της μετά από δέκα χρόνια ή να μπει στο αυτοκίνητο μιας εντελώς άγνωστης γυναίκας. Η Λένα πρέπει να επιλέξει την σωστή εκδοχή της ιστορίας ή μήπως πρέπει να ακούσει τη δική της;

Trailer:

Λίγα λόγια για τον σκηνοθέτη:

Ο Zephy Ross (απορρέει από τον άνεμο Ζέφυρο) είναι ελληνοκύπριος συγγραφέας, ποιητής, τραγουδοποιός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης του φανταστικού. Τελείωσε το Τμήμα Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ. και υπήρξε καλλιτέχνης στο Le Fresnoy studio national des arts contemporains δημιουργώντας έκτοτε ταινίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ασχολείται με το γράψιμο μυθιστορημάτων και σύγχρονων παραμυθιών για όλες τις ηλικίες. 

Στο 3ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου (Παρ 16 - Κυρ 18/6/2023) θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προβολή της ταινίας!

Διαβάστηκε 556 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 18:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.