Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:06 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 14:32

Η μουσική των αδελφών Σπανομάρκου στην βραβευμένη με EMMY σειρά TED LASSO

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μουσική των αδελφών Iωάννας & Αρετής Σπανομάρκου, των γνωστών πολυβραβευμένων μουσικοσυνθετριών/στιχουργών, ταξιδεύει για ακόμα μια φορά στο Hollywood και μπαίνει στο soundtrack της δημοφιλούς σειράς της Warner BrosTED LASSO”.

Είναι η πολλοστή φορά που τα τραγούδια των αδελφών Σπανομάρκου επιλέγονται και μπαίνουν σε ταινίες και σειρές στην Αμερική και ισχυροποιούν την παρουσία του ελληνικού στοιχείου στο Hollywood.

Ήδη οι συνθέσεις τους έχουν μπει σε πολύ μεγάλες παραγωγές που δεσπόζουν στο NETFLIX, όπως η ταινία “GREED”, ενώ πλέον ένα χαρακτηριστικό ζεϊμπέκικο, ακούστηκε στην τρίτη σεζόν της σειράς “TED LASSO” που προβάλλεται στο Apple Tv, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον κόσμο, με την πολύτιμη προτροπή της δισκογραφικής Fm Records, του Νίκου Κούρτη. Συγκεκριμένα, η σειρά αυτή, έχει σαρώσει τα βραβεία EMMY, με πάνω από 17 υποψηφιότητες και 9 νίκες, με πρωταγωνιστή τον Jason Sudeikis (The Mandalorian).  Στην σειρά ακούγονται επίσης τραγούδια της Beyoncé, των Rolling Stones,Nirvana, Queen, Oasis και άλλων καλλιτεχνών.

Οι διακεκριμένες μουσικοσυνθέτριες Αρετή και Ιωάννα Σπανομάρκου είναι μέλη της επιτροπής ψηφοφορίας των Grammy και γράφουν μουσική για ταινίες, για το θέατρο, ενώ έχουν και μια πλούσια δισκογραφία, έχοντας κυκλοφορήσει και κάνοντας την παραγωγή σε περισσότερα από 210 μουσικά κομμάτια και έχουν συνεργαστεί με γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές στην Ελλάδα, στην Αμερική και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ύστερα από προτάσεις που δέχθηκαν, με τις γνωριμίες που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια στο Los Angeles, οι αδελφές Σπανομάρκου συζητούν για μεγάλα projects που υπόσχονται να φέρουν Αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, δρώντας ως πρέσβειρες της Ελλάδας στο εξωτερικό, στο θέμα της προσέλκυσης κινηματογραφικών παραγωγών.

Περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια της καλλιτεχνικής τους δράσης!

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα από την σειρά, εδώ:

Μπορείτε να ακούσετε το ζεϊμπέκικο «Τι Κοινωνία Είναι Αυτή» που ακούγεται στη σειρά, εδώ:

Διαβάστηκε 254 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.