Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  2:38 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 23:30

Στην Α ΕΠΣΝΑ ο ΠΑΟΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από χθες το απόγευμα ο ΠΑΟ Καλυβίων πανηγυρίζει την επάνοδό του στην Α΄Κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας, μετά από απουσία ετών. Αντιμετώπιζε στο Νεοχώρι τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και ήθελε δύο αποτελέσματα, ωστόσο έπαιξε για τη νίκη και την πήρε με 2-1. Οι ηττημένοι θα διεκδικήσουν την άλλη θέση της σίγουρης ανόδου κόντρα στον Ηρακλή Αστακού.

Ο ΠΑΟΚ πήρε νωρίς το προβάδισμα που θα του έδινε αυτοπεποίθηση και θα άγχωνε τους αντιπάλους του. Στο 8΄ ο Μυλωνάς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι (μετά από εκτέλεση κόρνερ) άνοιξε το σκορ και η ομάδα των Καλυβίων «πάταγε» καλύτερα έως την στιγμή που ο Αλικυρναϊκός στο 23′ φάνηκε πρώτη φορά απειλητικός: σε σέντρα – σουτ του Τσαλαφούτα, ο Μπαλαμπάνης δεν πρόλαβε να κάνει προβολή και η μπάλα πέρασε.

Πάντως στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα των Καλυβίων δεν διέτρεξε άλλους κινδύνους, αλλά στο δεύτερο αυτή του Αγίου Θωμά αύξησε την πίεσή της αφού κυνηγούσε το σκορ. Στο 47΄είχε τετ α τετ με τον Αχτύπη, αλλά ο Τασούλης πέτυχε και δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ, βάζοντας πιο γερά τις βάσεις της επιτυχίας. Στη συνέχεια ο Αλικυρναϊκός είχε μοναδική επιλογή να επιτεθεί. Στο 62΄ο Βασιλείου σούταρε άστοχα από καλή θέση, στο 63΄ο Αθανασόπουλος είδε τη μπάλα να περνά δίπλα απ΄ το δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε, ακολούθησε δοκάρι και στο 70΄σουτ του Αχτύπη, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 74′ ο Βασιλείου μείωσε με πέναλτυ και ο ΠΑΟΚ λίγο μετά είχε καλή φάση με τον Τασούλη. Ο Ανδριόπουλος κράτησε το 2-1 σε πλασέ του Αθανασόπουλου και στο 87΄ο Αλικυρναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσαλαφούτα.

Διαιτητής ήταν ο Ματσούκας. Βοηθοί οι Καλύβας, Κωνσταντάρας

ΠΑΟΚ (Λεωνίδας Ζαχαράτος): Ανδριόπουλος, Καρασάββας, Γαλλιάς, Μυλωνάς Ν., Πεσλής, Πύθουλας, Μυγδάκης, Μυλωνάς Ι., Αρκουμάνης, Τσάμης, Τασούλης
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ (Σταμάτης Σαρρής): Τσιώλης, Τσαλαφούτης, Ψαθάς, Γιαννόπουλος, Καρβέλης, Κάκκος, Βασιλείου, Μπαλαμπάνης, Αθανασόπουλος, Αχτύπης, Τριφιάτης.

Γιώργος Παπαϊωάννου

πηγή: http://sinidisi.gr

Διαβάστηκε 3254 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.