Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:27 μμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Μαϊος 2023 13:47

Αιτωλοακαρνανία: Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη είναι η εκλογική διαδικασία στην Αιτωλοακαρνανία, χωρίς να παρουσιαστούν ιδιαίτερα προβλήματα. Οι κάλπες άνοιξαν όπως ήταν προγραμματισμένο στις 07.00 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 19.00.

Στην Αιτωλοακαρνανία το εκλογικό σώμα ανέρχεται σε 231.222 εκλογείς και τα τμήματα στα οποία θα προσέλθουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος αριθμούν 554.

Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά μιλώντας στο sinidisi.gr τόνισε: “η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα και στα 554 εκλογικά τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας.

Υπήρξε γοργός ρυθμός της προμήθειας του εκλογικού υλικού, ενώ έγινε και επανέλεγχος στο τέλος για πιθανές εκκρεμότητες που θα έπρεπε να καλυφθούν πριν ξεκινήσει η διαδικασία. Υπήρχαν πολύ λίγα διαδικαστικά ζητήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, αλλά αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Τα προβλήματα ήταν τυπικής φύσεως και σχετίζονταν με το “στήσιμο” της διαδικασίας καιμε όχι κάποιον ουσιαστικό λόγο που θα μπορούσε να επηρεάσει.

Επίσης και η επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών είναι καλή, όπως και με κάθε συναρμόδιο φορέα που εμπλέκεται στις εκλογές. Όλα είναι άψογα. Ακόμη, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τους δικαστικούς αντιπροσώπους, καθώς όλοι προσήλθαν κανονικά και ήταν όλοι ενημερωμένοι για τα καθήκοντά τους.

Τα μέλη των συνεργείων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας έχουν εκπαιδευτεί άριστα και έχουν πραγματοποιήσει και πολλές δοκιμαστικές μεταδώσεις αποτελεσμάτων, ώστε να μην προκύψει απολύτως κανένα κόλλημα και να μην υπάρχει και κανένα απρόοπτο στην μετάδοση τους. Η διαδικασία θα “τρέχει” και με γρήγορους ρυθμούς λόγω της πολύ καλής εξοικείωσης και γνώσης που έχουν οι υπάλληλοι. Θεωρώ όλη η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά μέχρι και το τέλος της”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 163 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.