Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:20 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 18:04

Στο Θέρμο η εκπομπή Moto in Action για γυρίσματα (εικόνες+βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το περασμένο τριήμερο βρέθηκε στην περιοχή του Θέρμου η διαδικτυακή εκπομπή Moto in Action, για τα γυρίσματα ενός επεισοδίου.

Η συγκεκριμένη εκπομπή, έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση μοτοσικλέτας, ενώ έχει και ταξιδιωτικό χαρακτήρα.

Το κύριο μέσο προβολής της είναι πλατφόρμα του Youtube, ενώ προβάλλεται και σε διάφορα τοπικά κανάλια, όπως για παράδειγμα της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης.

Ο καταξιωμένος και γνωστός δημοσιογράφος στο χώρο της μοτοσικλέτας Θανάσης Μουρίκης, βρέθηκε στο Θέρμο, κατόπιν πρόσκλησης του Εμπορικού Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Θέρμου “Κοσμάς ο Αιτωλός”, ενώ αρωγός στην όλη προσπάθεια ήταν και ο Δήμος Θέρμου.

Με όπλο τον μοναδικό τρόπο παρουσίασης του δημοσιογράφου, έγινε μια προσπάθεια προβολής του Θέρμου και των αξιοθέατων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, πάνω σε μία μοτοσικλέτα, που αποτελεί best seller παγκοσμίως.

Στόχος είναι η ανάδειξη και η διαφήμιση του τόπου σε ένα κοινό, που έχει στο αίμα του το ταξίδι και την βόλτα και αυτό δεν είναι άλλο από τους μοτοσικλετιστές.

Το Θέρμο έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελέσει τόπο προορισμού για αυτή την κατηγορία επισκεπτών και όχι μόνο.

Υπομονή λοιπόν, μέχρι τις 28/5/2023, που αποτελεί και ημερομηνία προβολής του επεισοδίου με κεντρικό θέμα το Θέρμο!

Πηγή: thermonews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 364 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα