Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:48 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 13:59

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών σε Παναιτωλικό: «Σας ευχαριστούμε πολύ για την αμέριστη στήριξή σας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες προς την ΠΑΕ Παναιτωλικός, για την πολυετή και διαρκή στήριξη και την ανάδειξη του έργου του, για την προώθηση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Στην τελευταία αναμέτρηση της σεζόν με τον ΟΦΗ, στη φανέλα του Παναιτωλικού υπήρχε το λογότυπο του Συλλόγου ενώ πριν την έναρξή της οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με πανό-μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία.

Υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών:

Με οδηγό τη συλλογικότητα, μπορούμε να επιτύχουμε το ανέφικτο και να γίνουμε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΟΙ, προσφέροντας βοήθεια όταν κάποιος μας χρειάζεται.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αμέριστη στήριξή σας και την ένταξή μας στις μελλοντικές διοργανώσεις, που συμβάλλουν στην υλοποίηση του στόχου του Συλλόγου μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δήμητρα Αβράμπου

Διαβάστηκε 168 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.