Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:15 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 20:03

Elite League: Πρώτη μάχη επιβίωσης για Αμύντα και Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αμύντας αντιμετωπίζει το Αγρίνιο την Τετάρτη (17:00) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play out της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη στην κανονική περίοδο, συνεπώς η μάχη για την σωτηρία ξεκινά με 1-1. Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

«Προσπαθήσαμε πολύ σε όλο το δεύτερο γύρο για το πλεονέκτημα της έδρας. Την Τετάρτη ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια στον πρώτο τελικό για την παραμονή στην κατηγορία», ανέφερε ο βοηθός προπονητής του Αμύντα, Λεωνίδας Ζούπας, για την πρώτη μάχη παραμονής στην κατηγορία της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά, ο 24χρονος γκαρντ του Αγρινίου, Γιάννης Νικολαΐδης είπε:

«Μπαίνουμε σε μια διαδικασία όπου δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Γνωρίζουμε ότι έχουμε το μειονέκτημα έδρας, αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε την ομάδα στη κατηγορία. Η πρώτη μας ευκαιρία είναι στο αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε τις δυνατότητες του Αμύντα και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αναστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε 40 λεπτά για να δείξουμε ότι μπορούμε».

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 250 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.