Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:12 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 22:27

Αγρίνιο: Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος στο “Μικρό Θέατρο” για διήμερο σεμινάριο (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής, Γιώργο Καραμίχο φιλοξένησε το Μικρό Θέατρο το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μάϊου προκειμένου να διδάξει ένα δεκάωρο σεμινάριο υποκριτικής σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του θεάτρου.

O Γιώργος Καραμίχος, έχοντας διδάξει σε αρκετές σχολές στην Ελλάδα, τώρα έχει μόνιμη θέση στη σχολή της Stella Adler στο Λος Άντζελες, πραγματοποίησε διήμερο σεμινάριο στο Μικρό Θέατρο, με μεγάλη επιτυχία.

Το σεμινάριο βασίστηκε στις τεχνικές K-Zoo (η τεχνική που έχει αναπτύξει ο ίδιος) και Lucid Body. Το σώμα είναι η πηγή και ο καθρέφτης όλων μας των εμπειριών και των συναισθημάτων.

Με αφορμή τα αρχέτυπα ζώων και οδηγό τα ενεργειακά μας κέντρα αναζητούμε εξελικτικές μορφές σωματικής έκφρασης που θα μας οδηγήσουν στη συγκρότηση ενός ρόλου, ενός χαρακτήρα, ενός ανθρώπινου πλάσματος, το οποίο είναι μοναδικό ακριβώς όπως και ο κάθε ένας από εμάς

Οι θέσεις είχαν κλείσει από νωρίς.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία από έναν δάσκαλο που είχε καθαρή μέθοδο, καθαρό στόχο, επιμονή στη δουλειά της υποκριτικής και αγάπη προς τον άνθρωπο-μαθητή. Πήραμε εργαλεία για τη δουλειά μας και αφορμή για εξερεύνηση στον κόσμο της υποκριτικής. Το σεμινάριο είχε ουσιαστική επιτυχία. Θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος σεμιναρίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 340 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα