Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:05 μμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 19:18

Μικρό θέατρο Αγρινίου: “Εγώ, αυτός ο παράξενος τύπος” – Μια παράσταση από εφήβους σε εφήβους (Σαβ 13/5 21:00 & Κυρ 14/5/2023 20:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 14 Μαΐου στις 8 το απόγευμα στο Μικρό θέατρο Αγρινίου (Κέντρου 26 Αγρίνιο) μια ομάδα εφήβων θα παρουσιάσει την παράσταση με τίτλο: “Εγώ, αυτός ο παράξενος τύπος” η οποία θα απευθύνεται αποκλειστικά σε έφηβους και ενήλικες.

Η υπόθεση της παράστασης: 

Μία παρέα εφήβων, παράξενοι τύποι, που κατά τύχη συναντιούνται σε ένα θέατρο και κάνουν τις αλήθειες τους, παράσταση. Η Ηλιάνα, που χαώνεται λίγο και όλο κάτι ήθελε να πει αλλά ποτέ δεν θυμάται τι.

Η Αριάδνη με τα φουντωτά μαλλιά, που στις συναυλίες δεν ανεβαίνει πότε καβάλα σε άλλους αλλά πάντα οι άλλοι ανεβαίνουν σ’αυτή. Η Βάγια, που θαυμάζει τον αδερφό της γιατί πετάει και θέλει κι αυτή να πετάξει.

Ο Χριστόφορος που βρίζει την ψυχολόγο γιατί κι αυτή τον έβριζε και που νευριάζει μ’αυτούς που μασάνε δυνατά. Ο Λαέρτης, που η ζωή του μέχρι τώρα δεν πάει και πολύ καλά και βλέπει κουλά όνειρα.

Η Σήλια, που έτρωγε το κοκάκι στο πιατάκι με το πιρουνάκι που της έφερνε η γιαγιά της για κέρασμα.

Η Βάσω, που θέλει να κάνει τατουάζ στο στέρνο της το ΕΓΩ για να της θυμίζει το κέντρο της και η Ιωάννα, που όταν ήταν μικρή, φοβόταν τη ΔΕΗ και τη σκεφτόταν σα φάντασμα που θα έρθει και θα τους κόψει το ρεύμα.

Σκέψεις, έγνοιες, μνήμες, ανάγκες και ιστορίες που εμφανίζουν μπροστά στα μάτια μας, αυτόν τον παράξενο τύπο, τον έφηβο. Τον έφηβο που είμαστε τώρα, που κάποτε ήμασταν ή που κάποτε θα γίνουμε. Όπως και να ‘χει, κάποια στιγμή περνάει.

Σύλληψη- σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα

Στη παράσταση παίζουν : 

Ηλιάνα Μπακοδήμου
Αριάδνη Τσιρώνη
Βάγια Πρέντζα
Χριστόφορος Ντζιμάνης
Λαέρτης Μωράτης
Σήλια Καφρίτσα
ΒασιλικήΤσόλη
Ιωάννα Ρισβά

Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν τα δελτία εισόδου στο ταμείο του θεάτρου 1 ώρα πριν την έναρξη της παράστασης –  Είσοδος ελεύθερη!!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 279 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 19:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.