Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 10:54

Γ.Ε.Α.: Επιτυχίες και διακρίσεις στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κλασικού και Σύγχρονου Χορού «NATIONALS 23»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κλασικού και Σύγχρονου Χορού «NATIONALS 23», που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου στην Αθήνα στο θέατρο ΔΑ'Ι'Σ.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Καντερέ διαγωνίστηκε στην κατηγορία Μπαλέτο SOLO junior ll και κατέλαβε την 4η θέση με βαθμολογία 83,3, ενώ η Νάσια Παπαγιαννοπούλου στην ίδια κατηγορία έλαβε έπαινο με βαθμολογία 70,00. Επίσης, διαγωνίστηκαν στην κατηγορία Μπαλέτο Duet/Trio/Quartetοι μαθήτριες Ελεάννα Μπαρπάκη, Αθηνά Παπαντώνη, Ευαγγελία Τσελίκα και Αρετή Φαρμάκη, καταλαμβάνοντας την 4η θέση με βαθμολογία 80,00.

Με αυτές τις επιδόσεις, η Σχολή της Γ.Ε.Α. συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των σχετικών πανελλήνιων διαγωνισμών, γεγονός που οφείλεται στη μεθοδική και άρτια δουλειά που λαμβάνει χώρα όλα αυτά τα χρόνια στους κόλπους της.

Σε δήλωσή της η  Έφορος της Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του συλλόγου, Ευανθία Βασιλείου ανέφερε: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες που διαγωνίστηκαν και πέτυχαν αυτά τα αποτελέσματα, απόρροια του ταλέντου τους, καθώς και της συστηματικής και πολλές φορές επίπονης προπόνησής τους. Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τη δασκάλα και διευθύντρια της Σχολής Βάνα Ράπτη, για τη σπουδαία δουλειά που πραγματοποιεί για περισσότερα από δέκα έτη στο σύλλογό μας και η οποία με τις γνώσεις της, την εμπειρία της και την παιδαγωγική της επάρκεια εμπνέει τις μαθήτριές μας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και στηρίζουν με κάθε τρόπο το ταλέντο και τις δεξιότητές τους».

Διαβάστηκε 264 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.