Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:48 μμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Μαϊος 2023 09:49

Άρσεναλ και Ντόρτμουντ μένουν ζωντανές στο κυνήγι του τίτλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσπάθεια για να διατηρήσουν ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος θα συνεχίσουν να κάνουν οι Άρσεναλ και Ντόρτμουντ, που βλέπουν πλέον την πλάτη των Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου, αντίστοιχα.

680. Νιούκαστλ – Άρσεναλ (18:30)

Η Άρσεναλ δείχνει να λυγίζει από τη Μάντσεστερ Σίτι στην κούρσα του τίτλου, ωστόσο διατηρεί μαθηματικές ελπίδες και οφείλει να τις εξαντλήσει. Στην αντίπερα όχθη, η Νιούκαστλ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και πολύ δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, η αναγκαιότητα και η πίεση για το αποτέλεσμα είναι με τους φιλοξενούμενους. Φέτος έχουν δείξει ανταγωνιστικοί σε δύσκολες έδρες και κόντρα στη Νιούκαστλ θα πρέπει να κάνουν μεγάλο ματς για να φύγουν με τη νίκη.

Αξίζει το ποντάρισμα στις τιμές αουτσάιντερ που προσφέρεται το διπλό, συγκεκριμένα στο 2.70.

Δείτε επίσης: Όλα τα καινουργια online casino live

681. Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ (18:30)

Με την προβληματική φέτος Μπάγερν, είναι μεγάλη ευκαιρία για την Ντόρτμουντ να μπει σφήνα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, οι Βεστφαλοί δείχνουν αρκετά ασταθείς και δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τα δώρα που τους κάνει η εν δυνάμει πρωταθλήτρια. Η Μπάγερν πάντως κέρδισε χθες και ξέφυγε στο +4, συνεπώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα σήμερα για την Ντόρτμουντ πέρα από τη νίκη. Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά όποτε ταξιδεύει στη Βεστφαλία δεν φεύγει και με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πάμε με την ώθηση της έδρας, εκεί όπου η Ντόρτμουντ μεταμορφώνεται και μπορεί να πάρει καθαρή νίκη, με συνδυασμού άσου και Over 2,5 στο 2.00.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 224 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.