Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:48 πμ
 
wm small
Σάββατο, 06 Μαϊος 2023 09:12

Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Κυριαρχεί η ισοπαλία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Ατρόμητο αντιμετωπίζει σήμερα, Σάββατο (6/5, 20:00) στο Περιστέρι για την 6η αγωνιστική των Playouts της Super League.

Στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα Playouts ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει με 3-2 στο Αγρίνιο, κάτι που είχε συμβεί και την σεζόν 2020-21, όταν πήρε τη νίκη με 3-1. Το μοναδικό παιχνίδι τους για τα Playouts που είχε γίνει με γηπεδούχο τον Ατρόμητο ήταν στις 6 Ιουλίου 2020 και είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 2-2.

Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος υπήρξε ισοπαλία με 1-1 στο Περιστέρι στον Α’ Γύρο της Stoiximan Super League και στο Αγρίνιο επικράτησε με 2-0 ο Παναιτωλικός. Ο Ατρόμητος έχει δύο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, αλλά και οι δύο είναι εκτός έδρας και η τελευταία του στο Περιστέρι είναι στις 26 Οκτωβρίου 2020 με 2-0.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 14 φορές με γηπεδούχο τον Ατρόμητο και οι ισοπαλίες είναι το κυρίαρχο αποτέλεσμα με έξι εμφανίσεις, με την τελευταία τους αναμέτρηση χωρίς γκολ να είναι στις 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Αναλυτικά:

14 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

6 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 16-13

Χωρίς Μάρτενσον ο Παναιτωλικός

Την αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός.

Εκτός έμειναν ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Μάρτενσον ενώ δεν ταξιδεύουν για Περιστέρι και οι Μπακάκης, Νταγκό, Λιάβας, Νοσίρου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Αναστασόπουλος.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 239 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.