Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:58 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 14:46

Αγρίνιο: Δεν συναινεί η Αστυνομία για τελικό κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις τελευταίες ώρες διακινείται έντονα η είδηση ότι η πρόταση για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αγρίνιο έχει πάρει επίσημη μορφή μέσω της ΕΠΟ (με επαφή και με τον Παναιτωλικό) και πλέον αποκτά μεγάλη αξία η στάση που θα ακολουθήσει η τοπική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας δεν πρόκειται να συναινέσει σε τέτοιο ενδεχόμενο. Ήδη έχουν γίνει επαφές με τα ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας και όταν ζητηθεί η θέση της Αστυνομίας θα είναι κάθετα αρνητική τόσο προφορικά όσο και γραπτά.

Δεν παρέχει καμία ασφάλεια το συγκεκριμένο γήπεδο, σύμφωνα με πηγές της τοπικής Αστυνομίας , τα κάγκελα είναι πολύ χαμηλά και εύκολα παρακάμπτονται σε κάποια εισβολή, ενώ και για την συνοδεία των οπαδών εξαιτίας της ρυμοτομίας της περιοχής του γηπέδου δεν μπορεί να γίνει σαφής διαχωρισμός έξω από αυτό.

Εκτός των άλλων, οι δεσμεύσεις για τελικό με προσκλήσεις και με μαθητές μόνο δεν παρέχουν κανένα εχέγγυο αφού οι ομάδες στο παρελθόν δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να ελέγξουν το που θα καταλήξουν τα εισιτήρια.

“Αν έρθουν κάποιοι οργανωμένοι στο Αγρίνιο για τέτοιο γεγονός και είναι μετά χαμένοι, κανείς δεν μπορεί να διακινδυνεύσει το πώς θα αντιδράσουν ενώ θα είναι μέσα στον αστικό ιστό”, λένε στην Αστυνομία.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 323 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.