Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:18 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 19:13

22/5 η αποσφράγιση των προσφορών για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες μέρες πίσω πηγαίνουν οι ημερομηνίες ηλεκτρονικής υποβολής και αποσφράγισης των προσφορών για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε μετάθεση των ημερομηνιών ηλεκτρονικής υποβολής και αποσφράγισης προσφορών των δημοπρασιών του πρώτου υποέργου καθότι δεν ολοκληρωθήκαν οι απαιτούμενες δημοσιεύσεις λόγω μη λειτουργίας του συστήματος ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της υπηρεσίας.

Εφόσον οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής και αποσφράγισης προσφορών του διαγωνισμού είχαν καθορισθεί και ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη στο ΕΣΗΔΗΣ, έπρεπε να μετατεθούν και να καθοριστούν εκ νέου.

Έτσι, ως ημέρα λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η Δευτέρα  15/05 και ώρα 10:00 π.μ και ως ημέρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης αυτών η Δευτέρα 22/05 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00π.μ., αντί της Παρασκευής 12/5 που είχε αρχικώς οριστεί.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 270 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 10:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.