Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:19 μμ
 
wm small
Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 22:00

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Το άγχος ήταν τεράστιο, αλλά τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε την ανακούφισή του για την ισοφάριση της ομάδας του και τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 104' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέδρο παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό στο 2-2 με τον Λεβαδειακό και ο Γιάννης Αναστασίου είπε στην Cosmote TV:

«Το παιχνίδι σήμερα ήταν πάρα πολύ δύσκολο καθώς έπρεπε οι παίκτες να καταβάλουν μια μεγάλη προσπάθεια. Σε πολλά παιχνίδια ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο αλλά όταν προσπαθείς στο τέλος δικαιώνεσαι. Προσπαθήσαμε να μην τα παρατήσουμε παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2 και στο τέλος τα καταφέραμε.

Χρειαζόταν να είμαστε ήρεμοι καθώς το παιχνίδι δεν ήταν στο χέρι μας αλλά θα πρέπει να καταλάβετε πως το άγχος των παικτών ήταν τεράστιο. Και μιλάμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί άνθρωποι με συναισθήματα. Την φετινή σεζόν κάνουμε πολλά λάθη τα οποία είναι καθαρά στην έλλειψη συγκέντρωσης, τα παρουσιάσαμε και σήμερα αλλά στο τέλος τα καταφέραμε καθώς τα παιδιά δώσανε και την ψυχή τους».

Πετράκης: «Μεγάλη στεναχώρια, θα παλέψουμε ως το τέλος»

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Γιάννης Πετράκης μετά το ισόπαλο 2-2 του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό:

«Είναι μεγάλη στεναχώρια όταν φέρνουμε το παιχνίδι σε αυτό το σημείο και το χάνουμε πέραν από τις καθυστερήσεις. Αυτό έχει συμβεί άλλες δύο φορές. Δεν ξέρω τι άλλο να πω στη δεδομένη χρονική στιγμή, πάλεψε και ο Παναιτωλικός για το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε και άλλο γκολ, στο δεύτερο μας πίεσαν έχοντας ευκαιρίες. Πλέον θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια για να δούμε στο τέλος τι θα κάνουμε. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 196 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.