Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:49 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 19:26

Elite League: Πρόγευση… play out για Αμύντα και Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αμύντας και Αγρίνιο αναμετρώνται το Σάββατο (17:00) για την 29η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν σε έναν αγώνα με έντονο άρωμα… play out.

Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί νίκες που τους έχουν φέρει ισόβαθμους στο 12-16 με τον Χαρίλαο Τρικούπη. «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα κρίνει την παραμονή μας στην κατηγορία, σε περίπτωση διασταύρωσης με την ομάδα του Αγρινίου στα πλαίσια των πλει αουτ. Η ομάδα μας όμως, έχοντας 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια νιώθω ότι έχει το μομεντουμ και την ενέργεια να πάρει τη νίκη», επισήμανε ο 23χρονος γκαρντ, Νίκος Δήμου.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες και στοχεύουν στο καλύτερο πλασάρισμα. «Το παιχνίδι μας με τον Αμύντα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη των δύο ομάδων. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι σε περίπτωση νίκης κάνουμε το 2 – 0 απέναντι στον αντίπαλό μας και πιθανότατα θα τον αντιμετωπίσουμε στη διαδικασία των play out.

Δεν είναι τόσο εύκολο, όμως για μας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπούμε σε μια δύσκολη διαδικασία με πλεονέκτημα. Αυτό αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο για μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να κατακτήσουμε τη νίκη», δήλωσε ο 19χρονος γκαρντ του Αγρινίου, Νάσος Μπαζίνας.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 266 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 19:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.