Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:07 πμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 13:14

«Ναι» στα ισπανικά γκολ, δίκαιο φαβορί η Άστον Βίλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εμβόλιμη αγωνιστική σε La Liga και Πρέμιερ Λιγκ, με σημαντικές αναμετρήσεις. Βλέπουμε γκολ στη Χιρόνα, αλλά και σημείο στο Μπέρμιγχαμ.

864. Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (20:30)

Ξεκίνημα με Ισπανία και εμβόλιμη αγωνιστική, εκεί όπου η Χιρόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η γηπεδούχος έχασε στο τελευταίο ματς από τη Βαγιαδολίδ (1-0 εκτός), βαθμολογικά είναι άνετη και δεν αγχώνεται ιδιαίτερα. Η Ρεάλ προέρχεται από νίκη 2-0 επί της Θέλτα, σκορ που έφερε και στα 3 προηγούμενα επίσημα ματς. Δύσκολα θα προλάβει τον τίτλο, την ενδιαφέρει περισσότερο το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη και χωρίς Μπενζεμά, βλέπουμε γκολ στο ζευγάρι, έτσι θα πάρουμε το Over 3 σε απόδοση 2.12.

Δείτε επίσης: Κυριαρχούν οι ομάδες της Αθήνας στην αποδοση πρωταθλητη ελλαδος 2023

870. Άστον Βίλα – Φούλαμ (21:45)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άστον Βίλα δίνει μάχη για να μπει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Προέρχεται από αήττητο σερί 7-2-0 και αν μη τι άλλο πείθει με τις εμφανίσεις της. Και η Φούλαμ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, μιας και μετράει 2 διαδοχικές νίκες. Πρώτα το 3-1 εκτός με την Έβερτον και μετά το 2-1 εντός με τη Λιντς. Δύσκολο το πλασάρισμα για την ίδια στην πρώτη πεντάδα. Χωρίς τον Μίτροβιτς και πάλι.

Ο άσος έχει σαφέστατο προβάδισμα, δίκαιο το 1.80 ως απόδοση.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 258 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.