Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:57 μμ
 
wm small
Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 18:58

Πρώτες θέσεις για τους Αγρινιώτες Νίκο και Κώστα Σταμούλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ Ανδρών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ 10000 ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Στο Αίγιο, το Σάββατο 22 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ Ανδρών-Γυναικών και Νέων Ανδρών –Γυναικών με τη συμμετοχή των καλύτερων δρομέων αντοχής . Οι αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου, Κώστας και Νίκος Σταμούλης,  εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις αλλά κυρίως με το αγωνιστικό τους σθένος και την αποφασιστικότητα. Παρόλο το δυνατό αέρα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της κούρσας ο Νίκος Σταμούλης  βελτίωσε το ατομικό του  ρεκόρ κατά 23 δευτερόλεπτα κάνοντας νέα επίδοση 30 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο. Έτσι κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των Νέων Ανδρών και την τρίτη στους Άνδρες. Ο Κώστας κατέλαβε τη δεύτερη θέση ανεβαίνοντας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο των νικητών , πετυχαίνοντας για άλλη μια φορά επίδοση κάτω από τα 30 λεπτά.

Όλη η ομάδα του ΓΑΣ Αγρινίου συγχαίρει τους αθλητές της για τις διακρίσεις, οι οποίες είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που καθημερινά κάνουν μαζί με τον προπονητή τους Μπάμπη Ποσονίδη και τους εύχεται καλή συνέχεια στους επόμενους στόχους τους.

Διαβάστηκε 300 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 23:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.