Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:47 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 19:17

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ (video – εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε νωρίτερα το απόγευμα το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στο κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή της αερογέφυρας στο Αγρίνιο.

Περισσότερα από 100 άτομα θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο. Συγκεκριμένα συμμετέχουν ομάδες μπάσκετ από τα Περιφερειακά Τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας, της Ανατολικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Ανατολικής Κρήτης, της Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 19.00 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος, ενώ νωρίτερα, στις 12.00, στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Αιτωλοακαρνανία και το Αγρίνιο η κοινή σύσκεψη των Προέδρων όλων των Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ της χώρας, παρουσία του Προέδρου του κεντρικού ΤΕΕ Γιώργου Στασινού.

Αξιοσημείωτο είναι πως το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Περιφερειακών Τμημάτων ΤΕΕ θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

 

Μπασκετ

Μπασκετ

Μπασκετ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.