Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:14 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 19:12

Έχασαν οι ομάδες του Παναιτωλικού στα πρωταθλήματα Υποδομής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα στην Χαλκιδική από την αντίστοιχη του Άρη με σκορ 2-1. Προηγήθηκε με γκολ του Παχή στο 16’, αλλά δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Χατζηιωάννου και πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 74’ με τον Τζίμα.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Σκούρτης (60’ Τσουμάνης), Κουνάβας (75’ Γεωργαλής), Μάνος, Ζαβέρδας, Γκόλιας, Ράδος, Παχής (60’ Ταράσης), Μπαρλαγιάννης, Καβαλλάρης (75’ Λέσι), Μορφάκης (82’ Μωραΐτης).

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού υποδέχτηκε την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ απ’ την οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0, παρά την καλή αγωνιστική παρουσία της. Δέχτηκε τα γκολ στις αρχές των ημιχρόνων, ενώ είχε ευκαιρίες να διεκδικήσει καλύτερο αποτέλεσμα.

Αγωνίστηκαν οι: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Δρακόπουλος (77’ Σαββίδης), Θεογιάννης, Καπνιάρης, Παυλίδης (46’ Μόκκας), Κεχαγιάς (81’ Χότζα), Μπελλάλης (64’ Σαλαγιάννης), Ελέζι (81’ Τσιριμώκος), Γιωτόπουλος Κακιώνης.

Την ήττα γνώρισε και η ομάδα μας Κ15 στο Emileon από την αντίστοιχη της ΑΕΛ με 1-0. Είχε πολύ καλή απόδοση και χαμένες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 18’ (απέκρουσε ο Τριανταφύλλου) και σημείωσαν το νικητήριο γκολ στο 63’, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον όμιλο.

Αγωνίστηκαν οι: Τριανταφύλλου, Μπιτσικώκος, Σαλάππας (74’ Φαρμάκης), Γρατσάνης, Φωλιάς, Τσαπραΐλης, Σταμάτης, Γερνάς (60’ Τέλιος), Ασημακούλας, Βασιλείου, Θεοχάρης.

Διαβάστηκε 298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.