Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:11 πμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 12:25

Παναιτωλικός – Ιωνικός: Η προϊστορία των δύο ομάδων που συνυπάρχουν για δεύτερη σεζόν στην Super League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη σεζόν που οι δύο ομάδες συνυπάρχουν στην Super Leaague, αφού έχουν τη δική τους μακρά ιστορία στην κατηγορία, αλλά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Στις μόλις πέντε συνολικά αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχουν δύο νίκες του Παναιτωλικού, δύο ισοπαλίες και μια νίκη του Ιωνικού, η οποία έχει σημειωθεί στην περσινή διαδικασία των Playouts, στις 15 Μαΐου 2022 με 3-1 (9’ Ντάλσιο, 62’ Τουράμ, 86’ Μάντζης – 47’ Καρέλης) σε μια αναμέτρηση που είχε γίνει με γηπεδούχο τον Ιωνικό.

Αυτή τη σεζόν η αναμέτρηση στη Νίκαια ολοκληρώθηκε με 1-1, ενώ στο Αγρίνιο επικράτησε ο Παναιτωλικός με 1-0 χάρη στο γκολ του Δημήτρη Κολοβού.

Ο Ιωνικός αυτή τη σεζόν έκανε δύο νίκες πρώτα μακριά από την έδρα του, στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και στην Λαμία και έπειτα πήρε το πρώτο τρίποντο στην έδρα του, με Άρη και Αστέρα Τρίπολης.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη του Παναιτωλικού ήταν επί του Ιωνικού στις 19 Φεβρουαρίου 2023, η μια από τις δύο που έκανε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, με την άλλη να είναι απέναντι στον Ατρόμητο στις 4 Ιανουαρίου 2023 με 2-0 επί του Ατρομήτου.

 

2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΙΩΝΙΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 2-2

slgr.gr

Διαβάστηκε 388 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.