Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:34 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 14:17

Ένωση Αγρινίου: δυναμικά και στο πρωτάθλημα Επιχειρήσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με το αθλητικό ιδεώδες και το πάντα δημιουργικό πνεύμα που διέπει την Ένωση σε κάθε της έκφανση και δραστηριότητα, η ποδοσφαιρική μας ομάδα, με συνέπεια, μαχητικότητα, συμμετέχει με αξιώσεις για μια ακόμη  χρονιά στο πρωτάθλημα Συλλόγων-Υπηρεσιών-Επιχειρήσεων-Οργανισμών.

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Συλλόγων-Υπηρεσιών-Επιχειρήσεων-Οργανισμών, που αποτελεί θεσμό πλέον για την περιοχή και διοργανώνει με επιτυχία ο Σύνδεσμος Φίλων Ερασιτεχνικού Αθλητισμού «Ο ΑΝΔΡΑΙΜΩΝ». Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης Αγρινίου έχει και φέτος βάλει ψηλά τον πήχη και δικαιούται να αισιοδοξεί για την όσο υψηλότερη τελική κατάταξη.

Την ομάδα μας αποτελούν οι:

Ανδρέας Ευθυμίου, Μιχάλης Μπουτιβάς, Γιώργος Βλαχόπουλος, Γιώργος Σαγάνας, Νίκος Αθανασάκης, Δημήτρης Κουμάσης, Χαρίλαος Τάκος, Πέτρος Καϋμενάκης, Μιχάλης Καπλάνης, Χριστόφορος Λιαμέτης, Χρύσος Καρακώστας, Θανάσης Γάκης, Χριστόφορος Σώκος, Χρήσρος Ρετζέπης, Κώστας Καλαμπόκης, Τάσος Βασιλίου, Κώστας Κανιώτης, Βσίλης Αλεξάκης, Δήμος Μπέτσικας, Κώστας Κωνσταντίνου, Νίκος Σουροβέλης, Παναγιώτης Ρόμπολας, Βαγγέλης Παπούτσης, Τάσος Καλύβας, Γιώργος Λιούμης και Γιώργος Καλατζής.

Διαβάστηκε 302 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.