Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:21 πμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 19:15

Θάνος Μπίρκος: Ένας άνθρωπος είχε χάσει την όρασή του και με αναγνώρισε από την φωνή μου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Θάνος Μπίρκος μίλησε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Νάντια Ρηγάτου για το πως έχει καταφέρει να διαχειρίζεται την δημοσιότητα και το γεγονός πως ο πατέρας του δεν πρόλαβε να τον καμαρώσει στην τηλεόραση.

«Ο σωματότυπός μου είναι συγκεκριμένος. Όταν με καλέσει ένας σκηνοθέτης για να κάνω ακρόαση, συνήθως είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Αν μου ζητούσαν να χάσω κιλά και ήταν πολύ σπουδαία δουλειά, θα έμπαινα στη διαδικασία να το σκεφτώ. Έχω δεχτεί προσβλητικό σχόλιο σε ακρόαση αλλά για μένα αυτά γίνονται πανοπλία», δηλώνει ο Αγρινιώτης ηθοποιός Θάνος Μπίρκος.

«Πλέον στον δρόμο γυρνάω στο… Τόλης. Η μητέρα μου με φωνάζει «βλαχοδήμαρχο», γιατί χαιρετάω τους πάντες.

Ήταν ένας άνθρωπος που είχε χάσει την όρασή του, με χαιρετάει ο συνοδός του και από τη φωνή μου λέει ο τυφλός: ο Τόλης.

Με αυτά συγκινούμαι πάρα πολύ», αφηγείται ο ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου με καμαρώνει από ‘κει ψηλά, είμαι σίγουρος. Η μητέρα μου ξέρει πλέον όλα τα spoiler του Σασμού. Μου διαβάζει τα σενάρια, δεν μπορώ να της τα κρύψω, τη λυπάμαι», παραδέχεται ο Θάνος Μπίρκος.

newsit.gr

Διαβάστηκε 420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα