Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:50 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 23:43

NEΟ single από τους SCARLET AURA ("Rock în Sange și Voință" μέσα από το ομώνυμο επερχόμενο άλμπουμ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

NEΟ single από τους SCARLET AURA ("Rock în Sange și Voință" μέσα από το ομώνυμο επερχόμενο άλμπουμ)

Ακούστε το νέο single εδώ: https://scarletaura.lnk.to/RockInSangeSiVointa

Οι Scarlet Aura είναι στην πρώτη γραμμή της σκηνής του heavy metal, παρέχοντας σταθερά ερμηνείες υψηλής ενέργειας και ξεπερνώντας τα όρια του είδους με τον μοναδικό ήχο, τη δύναμη και τις επιδόσεις τους. Το επερχόμενο single τους "Rock în Sange și Voință" δεν αποτελεί εξαίρεση. Με τους δυνατούς στίχους, τους ρυθμούς που σε καθοδηγούν και τα υψηλά φωνητικά, το κομμάτι υπόσχεται να είναι ένας ύμνος headbanging που θα αντηχεί στους metalheads σε όλο τον κόσμο.
Το μήνυμα του τραγουδιού είναι ιδιαίτερα επίκαιρο στον σημερινό κόσμο, καθώς ζητά ενότητα, εμπιστοσύνη και υποστήριξη μεταξύ των μουσικών, των καλλιτεχνών και της ευρύτερης κοινότητας των metalheads και των λάτρεις των τατουάζ. Τονίζει τη σημασία του να έχεις σιδερένια θέληση, να αναλαμβάνεις την ευθύνη για τις πράξεις σου και να εργάζεσαι σκληρά για να επιτύχεις την αριστεία στον επιλεγμένο τομέα, κάνοντας την επιτυχία ως μέρος της δικού σου αποτυπώματος, του σώματός σου με τη μορφή τατουάζ ή απλώς της θέλησης.
Το νέο single των Scarlet Aura δεν είναι απλώς ένα τραγούδι, αλλά μια αναπαράσταση της διαδρομής του συγκροτήματος και του τι πρεσβεύουν. Η τελευταία κυκλοφορία του συγκροτήματος υπόσχεται να εμπνεύσει και να ανυψώσει τους θαυμαστές με το μήνυμα επιμονής, ενότητας και ελπίδας και σίγουρα θα εντυπωσιάσει τόσο τους μακροχρόνιους θαυμαστές όσο και τους νέους ακροατές. Το single γράφτηκε το 2021 και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε συλλογή CD του MusinkForHumanity από το "Asociația Tattoo & Piercing România" (Next Level Tattoos by Costi Azoiței) πέρυσι και τελικά έγινε ομώνυμο κομμάτι για το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος γραμμένο πλήρως στα ρουμανικά. Ο Costi Azoiței, γνωστός και ως ένας από τους καλύτερους tattoo artists στην Ευρώπη και όχι μόνο, είναι επίσης υπεύθυνος για το artwork του άλμπουμ.
O Mihai Danciulescu μοιράζεται: Το "Rock in Blood and Will" δεν είναι απλώς ένα τραγούδι, αλλά αντιπροσωπεύει εξ ολοκλήρου αυτό που είμαστε σήμερα. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια μουσικής και αναζητήσεων για τον καθένα από εμάς, τα μέλη του συγκροτήματος Scarlet Aura. Η μουσική είναι όχι κάτι που κάνουμε, είναι κάτι που είμαστε, και έτσι σήμερα, μέσω της αυτοεκπαίδευσής μας στη μουσική, διαμορφωνόμαστε από τη rock και τη δύναμη της θέλησης. Μπορείς να φτάσεις στην τελειότητα μόνο εάν έχεις σιδερένια θέληση, εάν αναλάβεις την ευθύνη για αυτό που έχεις επιλέξει να κάνεις, και ειδικά αν θέλεις να εξελιχθείς, να γίνεις καλύτερος, να είσαι φιλόδοξος και να έχεις πίστη στη μέρα που έρχεται, στους συναδέλφους δίπλα σου στη σκηνή ή στο κοινό για το οποίο γράφεις, τραγουδάς και ζεις τη μουσική. Είναι εκπληκτικό πώς βρεθήκαμε με τον Costi Azoiței που μας ενέπνευσε να φτιάξουμε ένα τραγούδι για το metal και τα τατουάζ και πώς αυτό έγινε η αρχή του μελλοντικού μας άλμπουμ και επίσης μια εκπληκτικά όμορφη συνεργασία μαζί του που τελείωσε με τη δημιουργία αυτού του πολύ ξεχωριστού εξωφύλλου για το άλμπουμ, ειδικά για εμάς. Είμαστε μια κοινότητα, καλλιτέχνες και μουσικοί, και σήμερα, μέσω αυτού του τραγουδιού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία σε αυτό τραγουδώντας δυνατά για τον κόσμο μας, για καλλιτέχνες τατουάζ και για τα ίδια τα τατουάζ. Η ενότητα, η εμπιστοσύνη και το να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει το τραγούδι μας, ένα μήνυμα που χρειάζεται τόσο πολύ σήμερα, παντού στον κόσμο, αλλά κυρίως στον κόσμο της μουσικής και των καλών τεχνών».

"Το νέο single των Scarlet Aura είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες μουσικές πλατφόρμες από τις 24 Μαρτίου 2023. Το ολοκληρωμένο άλμπουμ "Rock in Sange si Vointa", με 11 τραγούδια, θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου 2023 μέσω της Universal Music Romania και της Silver City Records.
“Rock în Sânge și Voință” track list:

1. Rock în Sânge și Voință
2. Îngeri și Demoni
3. Blestemul Sfinților
4. Regina Nopții
5. Veteranii
6. România Cântă Rock
7. Cu Pletele-n Vânt
8. Aripi Pentru Toți
9. Sunt Eu … o Umbră
10. Uniți Până La Moarte
11. Ploaia (SPIN cover)

 
Διαβάστηκε 425 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.